Oyku3005 Hamileliğin çantamı hazırladım anne ve bebek için ne olması gerekiyor birşey eksik gibi hissediyorum😀 erkek bebek için hep bir numara büyük bez diyorlar birde 1 numara kaç tane kullandınız
Girlmama Oyku3005 tulum yerine farklı kıyafet alıcam yanıma, hediyelikler, çikolata, balon, Türk kahvesi de götürcem bebeğinin ultrason kilosuna göre alabilirsin bez büyük alırsan taşar bu arada
nebakiyonkomikmi Oyku3005 sezeryan olacaksan yanına hırka yelek patik gibi sıcak tutacak şeyler al ben haziranın o sıcağında doğum yapmıştım çok ihtiyaç hissetmiştim Normal doğumda nasıl olur bilmem ben sezeryan olduğum icin ahahahah Sağlıkla gelsin bebişin
1Atlas_dunyam Oyku3005 alakası yok kili ile alakalı valla ben çok yeni dogan çok kullandım her 2 saatte bir çöpe attım 2 aya geçerken 1 numaraya geçtik bundada satı bilmiyorum çok kullaniyorum
Oyku3005 Girlmama evet nerdeyse hepsi var birşey eksik gibime geliyor😀 3 paket 1 numara bez aldım yeterli bence şimdilik
Edafmo Girlmama merhaba, hem göğüs pedi he gümüş kapak heö silikon göğüs ucu koruyucu kalabalık değil mi sizce de? Yanlış anlamayın ben ilk doğumumda göğüs pedi dahi götürmedim ilk günden şakır şakır süt gelmiyor sonuçta
Suleozkanmavi Girlmama çok güzel hazırlamışsın bayıldım 🥰 mama da ekle bence o an hangisinin içeriği daha temiz diye strese girmemiş olursun
Girlmama Edafmo her vücut bir olmuyor ne yazık ki ben emzirme eğitiminde söylenenleri ekledim çok fazla sütü akan anne de oluyor hiç gelmeyen de oluyor hepsi minik kutular zaten orda rezil olacağıma hepsini alırım strese girmem aradığım her şeyi bulmak isterim çünkü çantada
Oyku3005 1Atlas_dunyam erkek için sünnet olurken arkadaşıma doktoru demişti hep diyorum bir numara büyük kullanın erkek bebekleri için çünkü enfeksiyon yapıyor diye sünnet olurken gözükyormuş
Girlmama Suleozkanmavi teşekkür ederim onu hastanede veriyorlar biraz sıkıntılı bir gebelik geçirdim son 2 haftada bebeğim kilo aldı erken doğum riskimiz vardı ciğer geliştirici olduk sancılarımı serumla durdurdular hastanede yattım bu haftaya kadar dayandık şükür doktorum bu hafta aramadın gece merak ettim seni dedi hatta sancım oluyordu hep o yüzden her şeyim hazırda olsun istedim bebeğime ve bana ne lazım olabilecekse aldım 🤗