MTR Kızlar Duphaston kullanıp gebe kalanlar var mı ? Öyle birşey duydum adetin ilk gününden başlayıp 14.gün başlıyormuşsun
brtg MTR canim onun faydasi var mi bilmiyorum aralik ayinda böbrek tasi ameliyati oldum regl olmamiştin ilaçlardan 25 ocakta regl oldum şimdi 5 haftalik hamileyim çok şükür havuc ye ovulasyon takip etme stres yapma rabbim hayirli zamanda veriyor🥰
Busraaaakkk MTR onun gebe kalmaya yardımcı olduğunu ilk kez sizden duydum açıkçası ben bir çok kez kullandım , adet düzeni için ya da regl olmadıysanız regl olabilin diye yazıyor genelde doktorlar
Kelebekkkk34 MTR bana da doktor verdi 3 ay kullan dedi. Birinci paket dün bitti bakalım inşallah etkisini görürüm bu ilaçla beraber pikassosta kullanıyorum pcosa iyi geliyomuş bakalım olcak mı
Kelebekkkk34 MTR evet benimde öyle içinde folik asit falan var onu 1 aydır kullanıyorum inşallah etkisini görürüz 🌸
MTR Busraaaakkk kendi doktorum verdi bana adetin 14.günü içiyorsun içerisinde progestoron var bebek döllenirse tutunmasına yardımcı oluyor eğer ki öyle bir durum değilse regli tam gününde oluyorsun araştır istersen canım 😊