Ervaa2534 Busranur_mnts şimdi gittim sadece art med vardı eczanede çok sinir oluyorum ya hangi eczaneye gidiyorsam sadece art mod var diyorlar erken gebelik olanı almadım normal kaset vex diye bi marka bu markayı daha öncede yaptım yanıltmadı pek bakalım yaptım şimdi bekliyorum
Ervaa2534 Busranur_mnts canım bak bunumda şimdi yaptım ilk 5 dkda gölge göründü resimde çok belli olmuyor ama ben görüyorum ya varmıdır acaba
Busranur_mnts Ervaa2534 gölge gibi var sanki qma pembeli gibi göremedim foroğrafta mı beli olmuyor sen kesin erken gebelik al bulabilirsen awox al
Ervaa2534 Çok heyecanlıyım bi yandanda hiç umudum yok 13 aralıkta kürtaj olmuştum ama iki testte yanıltabilirmi
Ervaa2534 Busranur_mnts şimdi kan vermeye gidicek en iyisi kesin ve net zaten hastayımda acile gideyim net belli olsun bakalım hayırlısı
Bglmmrn Ervaa2534 valla canım ben 2 gün once erken gebelik testi yaptım bebe time pozitif çıkardı dün kan verdım negatif çıktı umarım senin pozitiftir 🫠
Ervaa2534 Bglmmrn ya gittim iki saat boyunca sıra bekledim bakmadılar acilde gebelik bakmıyoruz dediler valla delirecem ya oruçlu oruçlu okadar bekledim döndüm eve
Ervaa2534 Busranur_mnts canım bende şimdi prodoktor test aldım onuda yaptım oda çok hafifi silik gibi valla deliricem ya hastaneye gittim acile bakmadılar iki saat oruçlu oruçlu sıra bekledim okadar
Busranur_mnts Ervaa2534 niye bqkmadılar ne dedin ki ben ishal karın ağrısı diye kayıt açtırdım doktora gecikmem var dedim beta istedi hemen
Ervaa2534 Resimde çok görünmüyor ama ben görebiliyorum çizgiyi zaten olanda çok çok yenidir geçen hafta negatifti kan testi
Ervaa2534 Busranur_mnts ya ben zaten hastaydım öksürük boğaz ağrısı vardı zaten öyle söyledim antibiyotik yazdı bide parol bunları gebelikte kullanabilirsin dedi çok sinir oldum hatta israr ettim lütfen yapın diye yapmadı
Ervaa2534 Busranur_mnts bak bu testi geçen hafta yaptım asla ama asla gölge bile çıkmadı hatta kaç gün atmadım gidip gelip bakıyordum yine böyle olmadı
Ervaa2534 Busranur_mnts hiç sorma ya çok uyuz oldum ısrarda ettim yine bakmadı canım ben biraz rahatsızım bana bi tane antibiyotik yazmış gebelikte kullanabilirsin dedi ama ben kullanmak istemiyorum bi ihtimal ya gebelik varsa diyorum içsem bişey olurmu sence