Glhayat_54 Kızlar oğlumda sağ boyun kısmında deri altında oynayan bi şişlik olduğunu farkettim. Boyun için hangi bölüme randevu almam gerekiyo ??
cylnmy Glhayat_54 muhtemelen lenf nodu mikrop almış olabilir :) limonlu su içerdim bağışıklığı toparlardım geçerdi bir de keçiboynuzu. Ama tabi bir kan tahlili verin isterseniz
Glhayat_54 Birbenbirbebek ama o boğaz kısmında sabit olmuyormu ? 🤔 Benim farkkettiğim böyle sağ boyun tarafı aşağa doğru dokundukca ileri geri oynayan bi şişlik.
Birbenbirbebek cylnmy ayy aynen oğlumda gördüğümde nasıl ağlamıştım bir tane de değildi ertesi günde kulak arkası sismişti 🥹
Birbenbirbebek Glhayat_54 aynen öyleydi sağlı sollu hemde bizim ki sonra da kulak arkası sismişti ultrason ve kan tahlili verdik temiz çıkmıştı cok şükür antibiyotik kullandık ama hala minik minik var korkma takipte kalalım dedi doktor arada bakıyorum büyüme yoksa sorun değilmiş
Birbenbirbebek Glhayat_54 hatta ben sadece lenf nodülünü boğazda var sanıyordum kasıklarına koltuk alına diz arkasına bile bakmıştı oralarda da varmıs 🤷♀️
Birbenbirbebek Glhayat_54 evet canım biz öyle yaptık canım ordan kan tahlili istedi ve ultrason çekildi