Mel-da3 Kızlar çok kötü haldeyim elden ayaktan kesilmiş durumdayım kusmalardan. Gece iki defa prilamm kullanıyordum ama işe yaramıyor doktorum bunu önerdi kulanan var mı acaba? İnternette kemotarapi tedavisinde kullanıldığı yazıyor korktum birazda
Hande_tn Mel-da3 prilamı sabah aç karnına 1 akşamda aynı anda 2 tane içip bir hafta düzenli kullanırsan etkisini görebileciğimi aksatırsam ve sayısını azaltırsam işe yaramayacağını söyledi doktorum bi deneyin isterseniz
Merloza Mel-da3 ben 2 ay kullandım onzyd, doktorum vermişti. Onu ilk içtikten sonra derin nefes aldım, yaşadığımı fark ettim 😅 bulantılardan kafam yerinden kalkmıyordu. Prilam da gece yatmadan 2 tane içiyordum.
Deleted33000 Mel-da3 bende de var o ilaçtan benimde bulantılarım çok olduğu gün kullanıyorum normal günlerde prizin iyi geldi canım bide burda okumuştum bulantı ilaçlarını damardan serumla alınınca daha iyi etki ediyormuş ve bı süre hafifletiyor Muş arada git acilde serum da takarlar canim
Sitasya Merhaba kullanıyor musunuz bende prilam kullaniyordum fakat çok işe yaramamaya basladi bana da eczacı bu ilacı verdi çünkü 2 3 gündür çok kötü kusuyorum ve uyuyamıyorum bile bende tereddütte kaldim
Mel-da3 Merloza bende bır haftadır onzyd yi kullanıyorum gercekten hayata geri döndüm yaşamdan tamamen kopmuştum:(
Mel-da3 Deleted33000 ben mecburen her gun kullanıyorum ama çok iyi geldi çok şükür. İnsan yüzü dahi görmek istemiyordum gecen haftaya kadar her seyden midem bulanıyordu
Sitasya Mel-da3 teşekkür ederim bende bugün başladım gerçekten hayattan soğumuştum inşallah bana da iyi gelir sabah uyanır uyanmaz mi kullanmak gerekiyor
Deleted33000 Mel-da3 evet canım anlıyorum seni bende öyleydim şükür haftam ilerledikçe biraz rahatladım sende rahatlarsın insallah