Gamzfg2410 Anneler bebeğe giydireceğiniz ebeye vereceğiniz ilk kıyafetleri paylaşır mısınız ben hala seçemedim 🥲
eceeelmn Gamzfg2410 ben bunu tercih ettim yumuşacık ve küçük kesesinde gelmiş direkt onu vericem ebeye
Yazmelegi_ Gamzfg2410 bunu fotoğraf çekiminde giydirdim doğduğunda da buna benzer beyaz 5 li takım verdim ekstra çorap koydum onu giydirdiler önlüğü içinden çıkarmıştık
Mayalime Yazmelegi_ bebekler ilk doğduğunda şiş ve nazik olduğu için kafalarından badiler rahat geçmiyor en iyisi bu önden kapananlar 🌸
aycinelizsmom AnayimBenAna_ Ben de bu rengini mevlütte giydirdim aşkım 😍 ama şapkası baya büyük geliyor şapkanın önünü diktim haberin olsun
kalocwom Gamzfg2410 Bende arıyorum düz sade model ama hiç yok gibi olanlar da markasını hiç duymadığım şeyler
Girlmama Gamzfg2410 ben almıştım ama sonradan değiştirdim onu evde kullanıcam bunu aldım 2 gün fotoğraf çekimimiz var hastanede ilk gün tulumu 2. gün alt üst takımı giydiricem kızıma bi de bizim bura 28 derece yanıyoruz şuan bebişim için en iyisi bu olur