Hkapar Bende gecen hafta yaptırmak istedim önce açlık kanı verdim sonra 75 lik elmalı gazoz tek seferde içtim .tekrar kan vermeyi bekleyemeden tansiyonum 7-4 e düştüğü için bayıldim. Haftaya tekrar yapilacak
Arife3507 Bende su an yaptiriyorum aksam 10 dan sonra hic birsey yiyip icmedim sabah ac karnina once kan verdim bana 75 mg limonlu bir icecek verdiler kesinlikle bekleyerek icme. Ben 2 yudumda bitirdim tadi kotu degil sadece bekleyince benim biraz bogazim yanar gibi oldu bir an once bitirmeye caliatim. 1 er saat arayla 2 tane kan veriyorsun benim su an son kanim kaldi yarim saat sonra onuda vercem dua edin bir sey cikmasin. Bas donmesi filande olmadi benim ben oturup direk gözümü kapadim😊
Sedefliya blackeagle canım bende bu hafta yaptırdım aç karnına kan alınıyor kandan sonra meyveli gazoz gibi bir içecek içirdiler sonra 1 saat daha aç kalıyorsun 1 saat sonunda tekrar kan veriyorsun çok şükür birşey çıkmadı bende kilolu bir gebeyim inş sendende güzel sonuçlar gelir korkulacak birşey yok rahat ol 😀
blackeagle Pnr_jr tamam canım çok teşekkür ederim bunları bildigim iyi oldu allah razi olsun eşimle gidicem zaten inşallah güzel cıkar sonucum kiloluyum ya korkuyorum biraz
senayck blackeagle bende kiloluyum tüm anne tarafı şeker hastası aşırı tatlı düşkünlüğü var sabah ağzım kuruyarak uyanıp 3bardak su içiyorum ama yükleme sonucu normal çıktı umarım iyi çıkar sizinde
Pnr_jr blackeagle Hiç korkma , panikleme o zaman rahat geçer. (Atıştırmalıkları da işlem tamamen bitince yemek için al tabii ki, muz filan) umarım kolay geçer ve sonucu da iyi olur 🙏
senayck blackeagle Ben akşam 6da yemek yedim dayanamadım 11de yoğurt yedim sabah gittim aç karna 75gram yükleme istediler 9da aç karna kan verip glikozu içtim 10da ve 11de tekrar kan verdim oruç tutmak gibi geldi kendimi hıc kötü hissetmedim glikoz biraz midemi yaktı ama tadı kötü degildi
peperutka Elvn Hba1c degerim yuksek çıktığı icin gebelik oncesi sekerden suphelenildi.Ondan o kadar erken yaptilar erken onlem almak icin.Normalde gebelik sekeri 24.haftada ortaya cikmay basliyor tabi
blackeagle Kızlar cok şükür atlattım hiç korkulcak birşey yok kolay gecti ve temiz çıktı çok sükür hic bas donmesi bayılma falan olmadi korkmayin sakın :)
Pnr_jr Elvn ben marul , az nane, az maydonoz , salatalık, domates (küçük) doğrayıp yemiştim . Bana çok iyi gelmişti, sabaha kadar tuttu. Bir bardak laktozsuz süt de içebilirsin ardından👍