Betus125 Kızlar yaşayan var mı böyle bişey doktor diyafram hernisi olabilir dedi nedir bu bilen yaşayan lütfen yardımcı olabilir mi
Ceydaaa Betus125 merhaba canım benim bebeğimede öyle dediler kaç haftalık hamilesin ne zaman söyledi doktorlar
Betus125 Ceydaaa 29 haftalkken söyledi devlet hastanesinde özelde iki doktora gittim öyle bişey yok dediler bi kaç doktora daha görünmeden hemen üzülmeyn benm gibi zaten binde bir görülen bi hastalıkmış bişey yoktur inş sizde de
Ceydaaa Betus125 ben doğum yaptım canım bizde herni vardı ama küçük bi defekt olduğunu söylediler bebeğim doğduktan bir gün sonra ameliyat oldu çok şükür rabbime şimdi evdeyiz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Crocusss Betus125 Benimde aynı teşhis kondu sol diyafram hernisi. Şuan ne surectesiniz. Daha 1 hafta önce kendi doktorum sorun yok demişti. Ama perinatolog profu bu teşhisi koydu ve perşembe pediatri cerrahisi ile bakmak için tekrar gün verdi.
neseuresin Ceydaaa Ceyda hanim sağ da miydi kaçıncı hafta da teshis konuldu size bize 35 hafta da tanı konuldu iletisime geçme şansınız var mi tel 05514321779 eşimin tel 0551 450 03 34
nesli35 Crocusss merhaba ayni rahatsizlik benim bebegime de teshis konuldu 27 haftalik hamileyim su an durumunuz ne ogrenebilirmiyim dogdu mu bebeginis ?
Crocusss nesli35 Gecmis olsun oncelikle. Yeni mibogrendiniz? Ben henuz dogurmadim haziran 2.haftasi sanırım.
neseuresin ceyda hanım merhaba evet doğum oldu hacettepe ye gittik 05.07.2019 da doğum oldu ve 2 gün sonra bebeğimiz amaliyat oldu ve 24 gün yoğun bakımda kaldık ve şu an bebeğimiz şükürler olsun ALLAHIMA yaşıyor