Seym61 Kızlar 29.haftadayım 13 kilo aldım ebeler beni korkutuyor son zamanlarda çok mu kilo alınıyor herkes te böyle mi
CoolMamaMode Seym61 yani üçüncü trimesterde ilk iki trimestere kadar alınan kilonun iki katı alınıyor genelde dedi 🥹🥹 son ayda heralde kapılardan geçmicem 😂😂 bide doğum da haziran sonu ödem de olacak hep hayalim az kilo almaktı ama hayaller hayatlar 😂😂
Melike1001 Seym61 yarın 33 haftalık olacağım 31. Haftadan sonra yesende doymuyorsun bu konu da haklılar 🤣🤣 31+4 te kontrole gitmiştim 8 kilo almıştım başından bu yana haftaya kontrol var o zaman göreceğiz bakalım sonuç ne 🤣
Meltemanneolsun Seym61 ben 26+4 um 24. Haftamda toplamda 12 kilo almıştım. Sonra gebelik şekeri çıktı ve diyete başladım 3 kilo verdim 2 haftada toplamda 9 kilo almış oldum yani. Ve bu kiloyu korumam gerekiyormus😔
CoolMamaMode Bende 23. Haftamdayım 7 kilo aldım . Dün doktor kilo alımın iyi ama bi bunun iki katını daha alıcaksın dedi üçüncü trimesterde çok alınıyormuş . Toplam 18 kilo ile doğum a girecek gibisin dedi 😲
Seym61 Kızlar ben 36. Haftadayım kilo alımım ve iştahım azaldı. Herkes aynı değilmiş gerçekten ben 2.trimesterda çok iştahlıydım
Tueoku Seym61 27+6 haftalığım +8 kilo aldım toplamda o kiloların 3 -4 kilosunu Ramazan ayında aldım zaten hem sahurda yedim hem sabahları bu aralar iştahım açıldı ama doktorların dediği gibi son haftalarda daha çok alınıyormuş istemsizce dikkat etmek gerekiyor 🥹🥹