bebisinannesi1 Selam Kızlar Biz 20 Haftalik Olduk Bebisin Ne Tekmesi Var Nede Belirtisi Yani Hareket Etmiyor Bu Moralimi Çok Bozdu Siz Kaçıncı Hafta Da Hissettiniz :(
Salihaa16 bebisinannesi1 hissediyor ama ayırt edemiyor da olabilirsiniz. Ama bende ilk kızımı 22 de falan hissetmiştim stres yapmayın tez zamanda hissedersiniz insallah 🙏 tatlı bir seyler yiyip sol tarafınıza yatın ara ara. Kendini hissettirecektir minnak🙏
momkrm19 bebisinannesi1 ilk gebelikte normal ama biraz kendinizi dinleyin özellikle akşamları böyle seğirme gibi küçük küçük olur 😊 kilo varsa da geç duyuyoruz zayıf anneler daha erken hissediyor
ogul_can bebisinannesi1 ilk gebelikte bende çok geç hissetmiştim endişe etmeyin biraz daha zamanı var 😍
bebisinannesi1 Salihaa16 Kalp atışı gibi sesler geliyor karnımdan ama omu deil mi bilmiyorum ilk gebelik olunca biraz acemi kaldiim
Anonymouse bebisinannesi1 Siz endişe etmeyin bazı bebeklerin hareketleri geç hissediliyormuş. Zaten hemen tekme gibi bir şey hissetmiyorsun, seğirme gibi karınca geziyor gibi hissetmiştim ben vakit geçtikçe güçleniyor hareketler 🤭
Aleynanaz bebisinannesi1 bazı annelerin karın tabakası kalın oldugundan dolayı hissetmiyor benim derim çok ince ve çok zayıfım 15.haftamda hissettim şimdi 18.haftamdayim net hissediyorum