Sedaaleyna Kızlar benim bikaç gün önce kanamam oldu bir iki damla , sonrasında kahverengi lekelenmem oldu . Sizce Doğum başlangıcı mı bu .
Varol Sedaaleyna olabilir doktora gittin mi gerçekten her hamilelik farklı oluyo benimde 3.Olcak normal doğum mart ta
Purple Sedaaleyna bnde 35 gaftalgm akintim cok oluyo sz boyle kanama deynce korktm ilk gbeligim 35 haftada dogum oluyor mu
Aselnaz33 Sedaaleyna tecrübeli bi annesin ve sezeryanla olduğun için sana bi kaç sorun olucak 🤭 1)göbeğin sarktı mı? 2) kiloları hemen verdin mi? 3) çok ağrın oldu mu? 🙏🏻
Sedaaleyna Varol diğer hamileliklerimde kanama ile gittim sancı da çekmedim , bu sefer işte lekelenmem oldu kahverengi 1 gün boyunca devam etti lekelenme nişan diyorlar galiba . Hastaneye gittim 1 gece gözlem altında kaldım ama ne açılmam oldu ne sancım .
Sedaaleyna Varolok değil ama bikaç damla pembe renkte kanama oldu işte . Sonrasında kahverengi lekelenme oldu doktorum çok iyi başka doktora gerek yok ama yakın galiba doğumum
Sedaaleyna Purple oluyor evet benim kızım 35 haftalık doğdu 2.800 gayet sağlıklıydı , o yüzden bu da erken doğacak gibi geliyor bide bikaç damla kanamam ve nişanım geldiği için iyice heyecanlandım bakalım ne zaman gelicek kısmet
Sedaaleyna Purple akıntı bende de oluyor ama benimki kahverengiydi sonrasında alttan muayenede daha yoğun leke geldi doktorun eline
Sedaaleyna Purple işte bikaç damla kanamam olunca doktor açılma var mı diye baktı alttan sonra nst ye bağlandım bende devlete gidiyorum çok da memnunum zaten bakılması gerekiyor bu tarz durumlarda alttan muayeneyle açılma var mı yok mu diye .
Sedaaleyna Aselnaz33 Kiloları zamanla verdim hafif göbeğim kaldı ama sıkı diyet yaptım hamileliklerimde çok kilo almamaya dikkat ettim o en önemlisi zaten . Gözümü açtıktan bikaç saat sonra kalkıp yürüdüm ki sezeryanda en önemli şey yürümek hemen de kendime geldim öyle sersemlik yaşamadım
Sedaaleyna Aselnaz33 ağrım ilk gün oldu evet sonra geçti , sezeryanla normalin yek farkı zaten normal Doğumda doğururken sezeryanda Doğumdan sonra çekiyorsun
Sedaaleyna Sevgik değişik ama güzel :) 3.kez anne oluyorsun sezeryan yada normal bence önemli değil sonuçta canından can çıkıyor . Ve ben üst üste Doğum yaptım aralarında 11 ay var çok bi zaman da geçmedi ama şükür bi sıkıntım olmadı 😊
Sedaaleyna Aselnaz33 boyum 1.72 kilom 67 ile başladım şuan 77 kiloyum daha da alıcağını zannetmiyorum iştahım kapandı çünkü
Sevgik Sedaaleyna maşallah o zaman size :) benimde 25 günlük kızım var sezeryan oldum. Nasip olurda ikinci kez hamile kalırsam tekrar sezeryan olmak biraz endişelendiriyor beni çok bi zorluğunu yaşamadım ama yinede tedirgin oluyorum ☺️
Aselnaz33 Sedaaleyna diğer sezeryandan bahsediyorum hızlı KİLO verdin mi? Göbeğin sarktı mı diye? Aynı soruyu 3 defa sordum sanırım 😂😂 ÖNCEKİ DOĞUMUNDAN BAHSEDİYORUM ŞUAN Kİ DEĞİLL