Yavrukedicik 11 Mart beklemedeyiz 🐣♥️🥹 11 Mart’ta tam 38+2 oluyor inşallah herkese kolaylıklar diliyorum sağlıklı sıhhatli güzel bebisler gelsin 🐣
Zeycannn ShutUp dizlerinizin üzerine çöküp yerleri silin doğumu hem kolaylaştırıyor hemde başlatır ananas ta yiyebilirsiniz o da doğumu başlatıyormuş
ShutUp Zeycannn üç gündür yerleri öyle siliyorum ama tık yok ananasa bir yükleneyim belki yarın kendi gelir 🥲 teşekkür ederim 🌸
Tazeanne2525 peaceandlove Bende 37+2 yim daha çatı muayenesi olmadım kasık agrılarım oluyo ara ara sizin sancı çıktıgı için çatı muayenesi oldunuz
Edamy Tazeanne2525 ay sizinle aynıyız bakalım pazartesi doktorum da çatı muayenesi yapacak ona göre daha belli olur sanırım bekleme süresi
peaceandlove Tazeanne2525 hayır benim 34.haftada bi rahim kısalmam oldu bu yüzden muayene oldum durumlar nedir diye 37.haftada öğrendik 2cm açıklık oldugunu
Esrakzly Tazeanne2525 sorduğunuz kişi ben değilim ama benim enfeksiyonum vardi cok fazla yeşil akinti geliyor doktor açılma olabilir dedi nst de sancı çıkmamıştı
mihraninannesi55 Eliffyamann evet canım tansiyonmuş ben karıştırmışım 🙈 Nst kagidini da attim anlayanlar sancımın olduğunu yazmışlar
Edamy 37+2 yim pazartesi kontrol var normal bekliyorum şu an ne sancı ne kasılma hiçbir şey yok beklemedeyiz bakalım :)
JrRu oykumens ben 37 deyim ama bebeğim 39 hafta uyumlu hareketleri aşırı azaldı sadece ayaklarını haraket ettirdiğini hissediyorum sanırım yeri kalmadığı için hareket edemiyor
mihraninannesi55 oykumens hareketleri azaldı yeri daraldı cünkü Eskiden daha kıpır kıpırdı Simdi sadece belirli bir yerde toplanıyor