Nurellaaaaaaa1212 ikincianneolmayolundaa hatırlamıyorum ama düşüktü bayağı kuzum decavit kullandım ben içinde farklı multivitaminler de vardı
Nurellaaaaaaa1212 ikincianneolmayolundaa doktoruma sonuclarımla gittim ben tekrar gebelik istiyorum dedim o zaman bu demir değerini düzeltmemiz lazım dedi decavit yazdı bunu kullan düzenli olarak yükseldiği zaman keseyi görmeye gelirsin dedi öyle de olucak yanılmadı
etkafa iremilerigiden konuşmadık ki senle hiç 😂😂ama İnşallh sende hayırlısyla güzel haberler alırsın canım💟
ikincianneolmayolundaa Nurellaaaaaaa1212 sagol kuzum teşekkür ederim özel ilac mi ücreti ne kadardi hatırlıyo musun
etkafa Nurellaaaaaaa1212 Ben burdan direk hamileyim ya da değilim haberi yazarım 🫠10 gün gecikmeden sonra kadın doğuma gidince 😂😂😂
Nurellaaaaaaa1212 ikincianneolmayolundaa hiç hatırlamıyorum kuzum ya doktorum yazmıstı belli bi kısmını vermişimdir kesin
tahamommy ikincianneolmayolundaa bende bugün kontrole gittim doktorum yazdı belki sağlık ocağı yazar bi deneyin
Mervesp Nurellaaaaaaa1212 canım ne güzel koyulaşmış senin çatlama ne zamandı şimdi benim çatlama 26 sı dün kan verdim negatif ama testler niye öyle gösterdi onu anlamadım