Aipek Kızlar acil bilen yardım etsin 32 haftalık hamileyim çalışıyorum şükür hiç Bi sıkıntım yok çünkü. O yüzden 3 hafta daha çalışmayı düşünüyorum bildiğim kadarıyla da o yüzden 32.haftada çalışır raporu almam lazım. Fakat iş yerm gerek yok almana diyor ama sgk ile görüştüm almanız laızm dedi kim neye konuşuyor anlamadım
Minigimgeliyor Aipek sgk nın sistemine çalışabileceğinin işlenmesi gerekiyor alman lazım. Doktor işleyecek çalışabilir diye.
GamzeAkova Aipek almadan nasil çalıştıracaklar acaba? Allah gostermesin basina bi is gelirse nolcak is yerinde. Ya da izne çıktı olarak mi gosterecekler acaba seni?
Hanifeak Aipek yani bende işim rahat diye almak istemiyorum ama tarihi geçti diyelim 32. Hafta yani almamış oldum bi sorun olur mu acaba
Badesmom Çalışabilir raporu al o zaman 37 ye kadar çalışır raporu al 35 te iptal eder çalışamaz raporu alırsın bu kadar basit
Aipek Kızlar hepinize teşekkür ederim bilgilerinizizaman ayırıp paylaştığınız için. Bugün SGK da bana doğum paramla alakalı sıkıntı yaşayabileceği den bahsetti yarın 32+1 olucam hemen gidip alıcam mutlaka. Sanırım iş yerine bişey farketmiyor benım bunu alıp almamak o yüzden rahat konuşuyorlar. Ama hiç benim açımdan düşünmüyorlar durumu mağdur olurmuyum diye.
Fbt Aipek doktor SGK sistemine giriş yapıyo çalışıyo çalışmıyo diye siz doktorunuza gidin iş yeri istemesede çalışabilir raporunuzu alın sonra Doğum sonu izninde skıntı yaşamayın