kızlar 14.günüm de rahim filmi çekildim yani dün.
Gerçekten çok kötüydü bayıldım ağrıdan yani bilmiyorum evet benim acı eşiğim çok düşük ama gerçekten çok ağrılı bir işlemdi 5dk sürmesine rağmen.
Sadece ben değil, ilk ben girdim bu arada zaten çok korkuyordum :( benden sonra 4 kişi girdi dördü de çok kötü oldu. Sürekli doktorlar geldi acile mavi kod oluşturalım serum verilsin diye. Belki de Ali acar takipli olduğum içindir bilmiyorum. Biraz kanamam oldu 1 pedi doldurmayacak kadar. normalmiş.
Neyse tüplerim açıkmış. sonrasında ali acar muayesine gittim,
gebelik bekliyoruz dedi ama hocanın kendisine de söyledim ileri bir tarihte rahim filmi çekildi hocam ben zaten yumurtladım geçti bile dedim, yok dedi muayene etmeden.
ben bu ay için imkansız olarak bakıyorum çünkü reglime tam 14 gün var zaten. (28 günde bir regl oluyorum)
eğer regli de olursam rapor çıkarmamı söyledi meram tıptan. 3 tane gonalf 300 1 tane de ovitrelle yazdı.
allahım herkese kolaylıkla bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah. Çok zordu gerçekten halan ağrım var.
bu arada rahim filminin çekildiği gün değil bir sonraki gün yani bugün için ilişki olmasını söyledi. Bakalım nasip kısmet.
şu mübarek günlerde rabbim isteyen tüm herkese hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah :( amin.
var mıdır bu şekilde bir süreç geçirip gebelik elde eden kızlar?