User658383839 Womanmom15 ay hayırlı olsunn ne güzel kavuşmuşsunuz 🥰🌸 Artık darısı geri de kalan bizelere 😁
Serenityyy1 Hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin banada dua edin lütfen 3 gündür hastanedeyim bir an önce doğurayım😪😪
Pnr3361 Serenityyy1 Ben de sizin gibi 3 gündür hastanedeyim.Ama benim haftam çok erken daha 34 teyiz😑 Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi🌸
Pnr3361 Serenityyy1 Sancı var ama açılmamı yok? Benimde 3 gündür sancım var açılma yok ama hastanede kalmaya devam ediyorum sancılar devam ettiği için
Serenityyy1 Pnr3361 evet sancı var ama açılma yok baya samcım çıkıyor nstde düzenli olarak ama açılma için yetersiz geliyor sancılar
Pnr3361 mihraninannesi55 benim daha 34+2 sancılar 60-70 lerde çıkıyor açılmam yok ama bırakmıyor doktor ilaçlarla önlemeye uğraşıyoruz sancıları
mihraninannesi55 Pnr3361 temkinli davranmak en doğrusu .Sancılarınız cokmu siddetliydi Bel ağrisi felanda oldumu
Pnr3361 mihraninannesi55 evet bel ağrısıda oldu.Kafası aşağıdaymış kafasıyla bastırıyomuş.O da sancıya açıklığa sebep olur dedi doktor.Erken doğmaya niyetli 28. Haftadan bu yana sürekli hastanelerdeyiz