Beybyi Soru üstte kızlar uzandigimda kalkerken kemiklerim ağrıyor resmen ve aşağıya doğru çok baskı hissediyorum 36+4 teyim şuan
keyfimin-kahyasi-misin Beybyi Değil yani dogum yaklaştıkça olabilecek şeyler tabiki ama belirti değil . Bendede var 36+2 yim bende Kanala yerlesttigi için oluyor bu ağrı ama şu zaman djgum olur diyemeyiz
B-Ada Beybyi bebek aşağı doğru yerleşiyordur veya başaşağı pozisyonada dönmüş olabilir bu yüzden baskı hissediyorsunuz baskı kaynaklıda ağrılar olabiliyor☺️
Kahvesever12 Beybyi bu haftada aynı bende de baskı başlamıştı, yalancı sancılar başladı diye düşündüm 37 de nstye girdim hiç birsey çıkmadı 😂 Bebek aşağı baskı yaptığı için ağrı oluyormuş doğum ağrısı bambaşka birseymıs
Beybyi B-Ada evet uzun süredir baş aşağı pozisyonda normal doğuma uygun demişti doktorum zaman geçtikçe aşağıya doğru daha çok baskı ve ağrı hissediyorum ondan merak ettim
Beybyi Kahvesever12 benimkisi de şuan baş aşağı pozisyonda hatta uzun süredir öyle her hafta bı tık daha kemiğin ağrısı artıyor o yüzden bebeğin kanala falan yerleştiğini düşünüyorum doğru mu düşünüyorum 😅
Kahvesever12 Beybyi Evet banada bir haftada yerleşir muhtelemen demişti umut ediyorum umarım o yüzdendir ağrılar hiç gelmeyecekmıs gibi ya
gamseliii Beybyi benim de 1 haftadır dehşet bi çatı ağrım var. 38+6 olucam, her geçen gün daha da aşağı iniyormuş oğlumun başı. Kanala yerleşmiş, nstde de 100e vurdu sancılarım bikaç kez
Mervecimmm Beybyi vajina kemiklerim 2 gündür benim de çok ağrıyor. Çatı mı genişliyor nedir bilmiyorum. 38+0’ım. Sezaryen olacam o yüzden bir yerimin genişlemesine gerek yok 😅