Zbyd3 Kızlar ne zaman gördünüz siz kese oluşmuştu dün baktık biraz tedirginmi dogrusu ne zaman oluşur bebeğim🥹
Alavya Zbyd3 biz de 5. Haftada hamile olduğumu öğrenmiştik. Karindan bakinca kese bile gözükmedi. Vajinal baktilar ve kese göründü ama içinde bir şey görünmüyordu. 7.haftada gene vajinal ultrason ile embriyo ve kalp atisi duyduk
Zbyd3 Edizhr ayy içim rahatladı cok sağol ilk gebeliğim 3 yıldır bekledik pcos hikayem var aşılama tedaviler iğneler derken kendılıgınden oldu . O yüzden cok korkuyorum
Edizhr Zbyd3 aa bende de pcos benimde 5 sene sonradan oldu 7 haftalık kalp atışını dinledik 12 haftalık olduk şimdi korkma annesi minicik daha erken gidince böyle ikilemde kalıyor insan gerçekten sen 2 hafta daha bekle o şekilde git canım
yasen1 Normal olarak daha gözükmez canım 7 haftayı bekle 7 haftada bile alttan muane ile gördüydük biz sıkma canını
Zbyd3 Alavya aynenn 4 haftalıktı öğrendik 5. Haftada kese karından görünmedi vajınal baktı ama kese boş şimdilik dedi 10 gün sonraya randevu verdi bakalım hepiniz görünür demişssiniz duanızı eksik rtmetin 🥹🌸
Busranur_mnts Ben de e5+3üm dün beta artışına bakmak için gittim 3mgün önce öğrendi m gebeliğimi 2000 olmuş beta doktor daha bu değerlerde gözükmez diye muayene bile etmedi haftaya gitmesi düşünüyorum inşallah görünür
Katya1 Zbyd3 tam 5 haftamda betam 1567 iken doktorum zorla gördü ultrasondan, haftaya tekrar çağırdı salı günü inş bebeği görebilir 🥰
Zbyd3 Katya1 benım 5 hafta da 3186 cıktı beta bebegide umutla görmeyi beklıyorum bakalım çok heycanlıyım 🥹