Cananft Kızlar 13haftalık hamileyim uzman dr gittim bügün cinsiyeti erkek büyük ihtimalle dedi kesin oluyomu ilk denilince yoksa değişen varmı hiç erkek diyipte sonradan kız doğan loşumu merak ettim insan ona göre hazırlıyor kendini
Tubademir85 Cananft 9+3 de hamile olduğumu öğrendim , öğrendiğim gün doktor bey erkek bu dedı şuan23+4 olduk oğlumuzu heyecan ile bekliyoruz, doktoruna denk gelirsen nokta atışı olabiliyor 😂🙏
Kaya1902 Cananft 12. Haftada büyük ihtimalle erkek bebek demişlerdi 16 da kesinleşti mantıklısı 16 yı beklemek bence 🙏☺️
Cananft Zhlcnr 13+5 işte benim sana emin değilim Filan dedimi başta yoksa benimki gibi büyük ihtimal erkek diyip sonra kız mı dedi eminiydi doktorun yani benim için hiç farketmez ama merak ediyo insan işte
Zhlcnr Cananft Kemık yapısına kadar erkeğe benzıo dedı canım benımde bır oglum var hatta dedım tuh😂 13 haftada belkı sürpriz yapabılır net erkek söylemiyorum dedı 15 başka doktora gıttım kız dedı dört boyutlu baktı aynen saglıklı olsunlarda ama ınsanın gonlu ıkısınıde tatmak ıstıo 😌
Zeyneptosun Tubademir85 hangi doktora gidiyorsunuz söyleyinde bizde gidelim yahu 3 doktor gezdim hala göremediler hala anlayamadılar
Berra16 Tubademir85 9.haftaya kadar hamile olduğunuzu anlamamanız da güzelmiş😊Bulantı falan olmadı mı hiç
BurcuuA Cananft ilk erkek denildi 15 haftada gittim kız denildi sonra detaylı ultrason falan girdim kesinleşti kız olması
Tubademir85 Elizveannesi öğrendiğim döneme kadar adet gördüm 😂🙈saglıgım ıyıydı sadece akıntım ve uyku olayım vardı ama gebelik ten hiç şüpelenmedım😂😂tesadufen ogrendım gebe olduğumu şasırdım haliyle 🙈😂😂
Elizveannesi Tubademir85 9 haftalıkken öğrenmeniz değil, 9 haftalıkken Dr.unuzun cinsiyetini söylemesi çok enteresan geldi 🤣
Tubademir85 Zeyneptosun sevket yılmaza gittim orada gece acilde nöbette olan doktordu adını dahi bilmiyorum inanın ama Allah denk getirdi.o baktı ultrasyondan ve erkek bu bebek dedı 😂🙏
Zeynebaqazade Ya bende 10 haftalikta gidicem yani belki olucakmi yani hic degilse ihtimal verirlermi?😃
Tubademir85 Elizveannesi cok hareketli ve iri dedi erkek bebekler bu haftalarında boyle olur genelde tecrübelerımden oyle hissediyorum dedı oyle de oldu 😂
Tubademir85 Kubraileri benim de ılk gebelik herseyi heyecan verıcı oluyor, sağlıkla alalım kucağımıza inşaAllah🙏