ysee Murff benim yakın arkadaşım soldan erkek doğurdu bende sağdan erkek doğumu yapıcam inşallah. Bu soruyu bir ebe ve doktora sordum ben. Böyle bir şey yok yumurtlarkende en rahat taraf seçilir, bebekte kendini istediği yere döndürür görmüyorsunuz o içerde belki günde 50 kere yer değiştiriyor dedi. Biz ultrasında bakarken sağda kafa gördük sonra sola döndü mesela o kadar hareketliydi ki dışardan hissedemiyorum henüz ama konunun bunlarla ilgisi yok yani aşırı derecede de araştırdım. Eski teyzelerdeen kalmıs bir teori sadece ha ama şansa tutanda oluyo
Edizhr Eymenkuzusu canımm bugün Dr gittim 2 kızım var dedim oğlanı tutturmussun dedi🤭 kesin konuştu sonra kordonda olabilir dedi onuda bir ihtimal diye söyledi ama çıkıntısı belli dedi 🥰
KLORAKHANIM Murff kızım sag taraftaydı şuan da da sagda hissediyorum 2. Sini ama hangi yumurtalık nasıl çatladıysa ve hangi yumurta saglıklıysa diye biliyorum Benim 17-18 yaşımdayken sol yumurtalıgımda polikistikover vardı mesela belkş alakalıdır ya da tesadüf
06haziran Murff benim bebeğimin resmî ultrasonda kafası soldaydı ama ben hep sağda hissediyorum doktorda dedi sağda bebeğin diye ve erkek alakası var mı bilmiyorum ve kesesi ilk gördüğümüDe fasulyeye benziyordu yine alakası var mı bilmiyorum tabii
Lavinyam06 06haziran Usg de solda gözüken aslında sağda olduğunu gösteriyor sağda olunca da erkek bebek oluyor genelde 🥰