Murff Eymenkuzusu İnşallah Allahtan hayırlı olan neyse ise o olsun diyelim iki üç hafta kadar daha sabretmem lazım😊
Alpasl22 Eymenkuzusu https://share.icloud.com/photos/0b0D8bGkuGivxgy5Wb4kPgbUA Banada bakabilir misin rica etsem burda 6 haftalık
Murff KumpirsMom hayırlısı olsun inşallah duruşu ile alakası yok demekki onu öğrenmiş olduk. Sağlıcakla kavuşun inşallah🤲🏻😊
Murff Hasret18ayaz insanın aklına soru işareti sokan durum da bu coğu insan aynı şeyi diyor kızlar solda erkekler sağda olur ama diğer türlüsünü yaşayanlarda var kafa karıştıran mesele
Elis27 Murff öncelikle hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsin inşallah rabbim gönlünüze göre versin .. Ama alakası yok cnm her bebek farklıdır cinsiyet ile bunların hiç birinin bağlantısı yoktur
TugceOrak Murff canım şöyle düşün zaten 2 seçenek var, ihtimal %50 😀 Herkes her türlü hurafeyi gerçekmiş gibi dayatmaya çalışıyor ama hiç bir bilimsel kesinliği olmadığı gibi tamamen şans eseri bu denk gelişler 😀
Hasret18ayaz Murff bende çin takvimi gebelik belirtileri de ve asermede farklılık tutmadı mesela ama kan yenileme ve. Sağ sol meselesi tuttu
TugceOrak Murff cinsiyetle bu gibi hurafelerin alakası yok canım. Tamamen tesadüf denk geliyor, denk gelen de benim şurdaydı şu cinsiyet oldu diyor. Oğlum olacak, soldaydı ☺️
Meral_63 Murff nedense insanın hep sağ tarafa yatilmasi tutuyor sol hiç uyamiyorum hep sağ 7 haftaya girdim kraplarim hep sağda hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah ilk gebeliğim bide çok heyecanlıyım 🐣🥲
prhnmstf Eymenkuzusu bu araca bana yaptığınız tahmin doğru çıktı gibi Gibi diyorum çünkü Doktorum kız gidi demişti 5 gün sonra randevum var netleşir inşallah ❤️🌸