Mellisavads Bat 14 Ovulasyon testi yaptım koyu çıkıyor kontrol çizgisinden hamile olabilir miyim bilmiyorum bir şey hissetmiyorum göğüs ağrısı var ateş basıyor boğazım yanıyor reflü gibi
Birbebisannesi Mellisavads okadar erken çıkmaz. Koyu çıkması normal arada oluyor . Devamlı peş peşe 4-5 gün koyu çıkarsa kontrol et
Birbebisannesi sutlukahve_ benim umudum vardır inşallah 🙏 😄 inşallah seninde belirti olmadan hamile kalırsın
Sans_seninle Baharaydms1 bende 19 Mart bu sabah siyah bir leke geldi bende yapayım dedim test çok erken demiiii
Glsmshn Birbebisannesi evet aslında doğru olanı o regli olmadan kan da idrarda vermemek lazım. Ama regliye bir kaç gün kala kanda pozitif yakalama şansı olabiliyor. Onu bir deneyecem bekleyemicem 😂
Segu Birbebisannesi benim Bat 19 ovulasyonum dün yani 7 sinde pikti bugun hiç çizgi bile çıkmadı hemen çatlayıp kayıp mı oldu noldu anlamadım normal mi bu sizce 😒
Simallll Kizlaaar durumlar nasıl aranızda test yapan var mı ben korkuyorum test yapmaya negatifi görürüm diye