Momellaa anne890 benimde son 39 ama sezaryen olacağın için erken alır ve benim hiç birseyim hazır değil
Hmdylvc Dilaraklnc3 benimki daha dönmemiş. İlki normal dogumdu. Bunu da öyle istiyodum. Eğer 37 ye kadar dönmezse sezeryan yaparız. Ters gelme durumu riskli olabilir dedi doktor. Artık kritik surece giriyoruz. Hazır olmak lazım 🙈🙈 Rabbim hepimize hayırlisiyla kolaylıkla kucagimiza almayı nasip etsin yavrularimizi
Dilaraklnc3 Hmdylvc maşallah bebişler belirliyor geleceği şekli doktorum hep öyle der 🩷🩷 amin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeğimizi ama döner bence büyük ihtimalle🥰
Hmdylvc Dilaraklnc3 öyle gerçekten de, sağlıklı olsunlar yeterki, sizin ilk bebek mi, hangi il bu arada, ben Kastamonu’da yaşıyorum 😌😌
Kubraylvc Zarifokur çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım son haftalar zor geçiyor zaman geçip gidiyor ❤️😍sen nasılsın canım
Zarifokur Kubraylvc oy maşallah size hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Bende ne yapayım aynı bildiğin gibi 🥲
Dilarakdemir1 anne890 son 34 sezaryen olacağım çok heyvanlıyım aynı zamanda korkuyorum ilk sezaryenimi hatırlayınca😅 herşeyimiz hazır bakalım sağlıkla doğsunlar inşallah
Hmdylvc Dilaraklnc3 ben de çok memnun oldum. 🥰🤗 Adana diyince aklıma hep Sma hastası Furkan gelir. Oğlum gibi benimsemiştim onu. İlk kampanyasina gönüllü olduğum bebekti. Yeri ayrıdır o yüzden bende. Çok şükür ki ilacına kavusturmustuk 🤗🤗 o yüzden Adana’nın yeri Furkandan dolayı ayrıdır bende.
Dilaraklnc3 Hmdylvc yaa Allah razı olsun sizden 🙏🥹 doğum yaparsak birbirimize haber verelim acaba hangimiz önce doğuracak🥹🥹❤️