Gulfmogz Ocak ayında gittim ve bu salı gittim. Ocak ayında Şebnem İnal’a gittim zerre memnun kalmadım. Sürekli muaynehaneme gel deyip durdu. Çınarönünde oturuyorum bir muaynehaneye gitmek istesem devlet hastanesi için o kadar yol gelmem. Bu salı Memik Karaküçük’e gittim vallahi aşırı memnun kaldım. Şebnem İnal eşimi içeri sokmadı azarlar gibi konuştu. Memik Karaküçük’ün odasına tek girdim kiminle geldin diye sordu ve eşimle geldiğimi söyleyince o da girebilir dedi. Baya ilgiliydi her sorumu cevapladı ve 35 haftalık olduğum için randevu bulmak zor diye 10-15 gün sonra tekrar gel dedi randevu almadan bakarım dedi ama muayne ederken nerden geldiğimizi sordu uzaktan geldiğimiz için de bunu demiş olabilir. Şöyle de bir şey var salı günü 12. Poliklinikte Memik Karaküçük’ün olduğu yazıyordu ama Şebnem İnal vardı doktorun kim dedi söyledim yanlış yerde bekliyorsun bile demedi. İnsanlara çok üstten bakan biri ve beni muayne ettiğinde sürekli azarlar gibi konuştu. Soru sormaya çekindim ve idrarımda enfeksiyon çıkmasına rağmen bir şey yazmamıştı sağlık ocağında öğrendim enfeksiyon olduğunu. Memik Karaküçük kan ve idrar almadı sadece kan ve idrar sonucun nasıldı dedi söyledim enfeksiyon varmış diye o da akıntın varsa ilaç yazarım ama önermiyorum bol su iç dedi. (Ben 10 haftalık hamileyken bacağıma pıhtı attı kan sulandırıcı kullanıcam doğuma kadar o yüzden de demiş olabilir).