rabia038 Ye hamileyim ve herkes bunda karnın daha çok çıkar hemen çıkar diyor ilk doğumumda 20 kilo almıştım ve bunda korkuyorum fazla kilo alınca kalça bel ağrısı yaşıyorum. 2. Bebişte neler oluyor tecrübeli anneler ☺️
Eymenkuzusu rabia038 bende 20 haftalk oldum ama. Smdiden bacak kalca agrilarm basladi 3 kilo almama ragmen. İlkine gore biraz daha zorlu geciyor. Magnezyum bile fayda etmiyor 🥺🥺
Smyye1B rabia038 İlk bebeğimde 20li haftalara kadar belli olmuyordu ama şimdi 11 haftalık hamileyim dün komşum gördü ne kadar çıkmış göbeğin dedi😅 bı anda büyümüş daha 3gun önce bişey yoktu dedi😅😅
YavruKurtveAnnesi rabia038 ikinci gebeliğim, henüz 15 haftalık ama akşamları doğuma gidecek gibiyim😁😁
Ysfansi rabia038 kesinlikle daha çabuk çıkıyor benim 3 aylık ama sanki 6 aylıkmış gibi göbek çıktı 😀☺️
rabia038 Aselimse 24 ocak daha çok yeniyim ben 😄 salı günü gitmiştim 5+5 demişti kesemizide görmüştük
Araskomom Sanırım evet😂😂😂 ben de ilk hamileliğimde 20 kilo aldım şimdi 16 haftalık hamileyim 3 kilo aldım ama göbeğim çıktı ona rağmen, akşamları 9 aylık hamile gibi oluyor😂😂😂😂😂
rabia038 Araskomom ilkte 84 ile doğuma girmiştim ve kalçamda siyatik ağrı var ilk gebeliğimde başlamıştı halen var 🤦🏻♀️ oplum şimdiden rahat vermeden göbüşü iyice çıkınca hiç düşünemiyorum 3 buçuk yaşında 😂
ayse_34 İlk bebegimde 5 aylıkken bile yoktu karnım ikinci bebeğime hamileyim 3 aylıkken karnım belirginleşti ikiside benim hemen belirginleşti denilenler doğru sanırım ☺
rabia038 ayse_34 ilk olarak tabi sağlıklı olsunlar da ☺️ ama işte kilo almaya da meyilli bir vücut olunca 😂
Araskomom rabia038 ay senin yine 3 buçuk yaşındaymış benimkinin yaşı yok henüz koşturup duruyoruz sonra ne olcak ben de hiç bilmiyorum hepimizin Allah yardımcısı olsun valla😂😂😂
rabia038 Smyye1B bende burdayım diye hemen belli ediyorlar kendilerini anladım 😂 oğlum sağolsun bugün anne bak kardeşim büyümüş biraz göbeğin çıkmış diyor 3 yaşında aklıyla 😂
MinikBrokoli Burada duyduğum bir söz 😇 bir balonu ikinci kez şişirmek kolay oluyormuş 😇 yani karın hemen çıkıyor bende 21.haftadayım 2. Gebelik , sağ yatınca sağ , sola yatınca sol ağrısı oluyor bacaklarda 🥹
rabia038 MinikBrokoli annemi daha iyi anlamaya başlıyorum yani başka bişe diyemiyorum ☺️ rabbim bize yardımcı olsun şifa versin bebeğimizi de sağlıklıca kucağımıza alalım inşallah
rabia038 Ysfansi 6 haftalığım henüz ve şimdi bile biraz göbeğim var son aylarım en sıcak aylara denk geleceği için düşünemiyorum 😄