Fatmanur12345 Tatlissannee12 sancın çıkarsa tekrar fln bakarlar hayırlısı olsun bakalım insallah hersey istediğin gibi olur 🥰
Fatmanur12345 Tatlissannee12 yaaa onuda doktora söyle 2 saatte 10 defa hareketi olması lazım diyorlar ama bende de yok bir iki haftadır çok nadir oluyor
Tatlissannee12 Fatmanur12345 amin kuzum Allah razı olsun Rabbim seninde gönlünden nasıl geçiyorsa o şekilde nasip etsin inşallah 🤲🏼🥰
Fatmanur12345 Tatlissannee12 Allah razı olsun canım teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi 🤲🏻❤️
anayimbenanaaa Fatmanur12345 sızıntı olabilir bence hemen doktorunuza danışın benim ilk doğumumda kese patlamamıştı delinmişti sızıntı şeklinde suyum geliyordu doğumum öyle başladı yani
Tatlissannee12 Fatmanur12345 her şey şu an normal dedi haftaya doğum tarihi saati verdi bakalım artık bebiş o zamana kadar bekler inşallah 🤲🏼💖
Fatmanur12345 Tatlissannee12 yaaaa suni sancı mı vericek acaba sağlıkla gelsin minik 🥹🥹🥹🥹 açıklık varmiydi canım bide gelen suyunmu acaba bisey dediler mi
Fatmanur12345 Tatlissannee12 yaa sağlıkla gelsin minik kız bende heyecan yaptım haftaya dogurucak olmanın heyecanlı vardır şimdi darısı bize insallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥹🥹🥹
ceyda_bozkurt0 Ya bende 30+3 haftalığım sabahtan beri iç çamaşırıma su gibi sızıntı şeklinde geliyor takip ediyorum birde göğüslerimden süt geldi dokunmadım ama akıntı acaba bebeğin suyu falan olabilir mi diye endişelendim 😬
Fatmanur12345 ceyda_bozkurt0 sabahtan beri demişsin kuzum bence acile hemen git bebeğin suyu olabilir öyleyse hemen biseyler yaparlar