Fatmanur12345 Kızlar iç camasirimda islaklik var akinti gibi değil rensiz su gibi bildiğiniz pijama ma kadar bulaşmış su olsa daha fazla mı gelirdi bir anda fazla mı bosalir yoksa durup sonradan devam eder mi
6953_efulim Fatmanur12345 merhaba benim ilk doğumumda suyum geceden başlamıştı gelmeye azar azar çamaşırım islanıyordu ben anlamadan altıma kacırıyorum sanmıştım ama sahabında hastaneye gittiğimde suyum bitmişti yanı her su gelme bir olmaya bilir
Tatlissannee12 Fatmanur12345 hastaneye gittiniz mi şu an bende sizin gibiyim acile geldim bi ped taktılar idrar mı yoksa amniyon sıvısı mı diye bakılacak
Nazsuuu Fatmanur12345 benim sezeryana alınmayı beklerken otururken gelmişti 1 bardak kadar hiç hissetmedim kalkınca islakligi görmüştüm sizinkide olabilir su sızıntısı olabilir bende 35+4 te gelmişti
Fatmanur12345 Nazsuuu o kadar değil böyle nasıl söylesem bilemedim az yani ama pijama ma kadar gelmiş biraz
Fatmanur12345 Nilayy95 öyle de çok gelmedi gelmiş pijamama kadar bulaşmış ama durdu gibi damla damla biseyler alıyor kontrol ediyorum yine gelirse acile giderim