Ayse-12345 hiç ama hiç korkma korktuğunu kendine çekme. Ben ilk kızımı 19 yaşında kucağıma aldım ne nasıl olacak hiç bilmiyordum çok korktum 35+5 de suyumun gelmesi nedeniyle acile gittim 9 dan 11 e kadar açıklık kontrol edildi sancım gelir mi diye beklendi gelmedi suni sancı aldım. Çok güzel geçti sadece 4 saat sancı çektim ve bu süreçte hep eğilip kalktım yürüdüm vs 15.15 te bebeğim kucağımdaydı emzirdim hemen kalktım hazırlandım süslendim boşuna korkmuşum hamileliğimi zehir etmişim dedim.
İkinciye hamile kaldım bu sefer hep dedim ki doğumum kolay olacak bana kötü anılarını anlatanları tersledim bana anlatma benim kolay olacak. 40+2 oldu bebeğim gelmiyor doktora gittim sancı yok açılma yok bebeğim tam doğum kanalında değil. 40+6 ya gün aldık. 40+4 de 21.55 de düzenli olarak 4 dakika aralıklarla gelen sancılarım başladı 22.55 de acile girdim 10 cm açıklık bebeğin başı gelmiş. Ebe çok erken geldin az daha beklesem evde ya da yolda bebek doğardı dedi gülüştük falan damar yolu açıldı doğumhaneye alındım 23.24 de bebeğim kucağımdaydı.
Neyi düşünürsen onu çağırırsın benim doğumum kolay olacak diye kendinizi rahatlatın. Rabbim kolaylıkla ve sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin 🤲🏼❤️