Sabirsizbiri Yarın ilk doktor randevuma gideceğim fakat o kadar stresli ve gerginim ki birseyler ters gidecek diye.Kalp atışı duyacak mıyım, kese görecek mıyım,bebegi görecek mıyım lütfen dua edin bana içim ferahlasin 😌
minnakhanimmm Sabirsizbiri her kontrolde aynı şeyi yaşayacaz büyük ihtimalle ilk bir kalp atışı duyulacak stresi sonra ki kontoroller iyi mi acabaya dönüyor annelik delilik 🙂 sağlıkla alalım kucagimiza inşallah
Zeyneppp13579 Dün 6+3 ile kalp atışı için gittik. Çok çok minik bi kalp sesi duyduk çok şükür. Stres en büyük düşmanımız. Sakin gidin herşey güzel olur inşallah 🥰
Sabirsizbiri Zeyneppp13579 inşallah ya ben burada hep olumsuz şeyler okudum ondan da stres yapıyorum sanırım kucağımıza sağlıcakla alalım inşallah.
Gulfmogz Bende 6+6 dayım bugün gittim kalp atışını duydum. Çok şükür sizin gbi çok stresli ve korkuyodum ister istemez insan herşeyi düşünebiliyor. Güzel düşünün stres yapmamaya çalışın.umarim herşey yolunda gider hepimiz için
Sabirsizbiri Nasip-1 Gulfmogz hayır akşam 18.00 da randevum.Sabahtan beta için kan verdim pazartesi 4500 idi bugün 15078 cikmis umarım umduğumuz gibi duyarız kalp atislarini🫠
Busranur_mnts Ayy duydunuz mu ben sat a göre 5+3üm dün 2000di. Beta doktor görünmez daha değer küçük dedi bakmadı haftaya 6+2 de gidicem inşallah görürüm bebeği de