Birsevdannelik Merhaba anneler 21+3 hamileşym cildim de özellikle kollarımda kızarıklık ve kalıntı vardı arttı da bugünde kalıntılar kabardı ve baya da kırmızı benekler artmaya başladı başına gelen oldu mu
Amabanavardendi Birsevdannelik ben ne çekiyorum aylardır bi bilsenizz kaç çeşit merhem kullandim kükürtlü sabun kullandım. İğneler serumlar… maalesef hepsi yatistiriyor ama tedavi etmiyor hamilelikten sonra geçiyor diyor herkes doktor da dedi aynısını.
Birsevdannelik Amabanavardendi bende doktoruma yazdım ama kafam da karıştı ya uzun zamandır kaşıntı mahvediyor beni de nemlendiriciler kremler yok başla hiç hafifletmedi
Amabanavardendi Birsevdannelik cildin kuruduğunda anda zaten kaşıntı başlıyor ben kanlarima baktırdım bisey çıkmadı hepsi temiz . Gebelikte olan biseymis doğuma kadar bekleyeceğiz bakalim
Elfygmr97 Bende 7 haftalığım bende kollarım ve bacaklarım aşırı derecede kaşınıyor yırtasım geliyor tahlil verdim bugün pazartesi de doktora gidicem de bazı yerler sıkıntılı diyor kaşıntı insan korkuyor
pinar55 İlk hamileleiğimde vardı çok kötüydü doğumdan sonra kırkım çıkarken gecti stresten oldu bence şimdiki hamileliğimde yok şükür