Mavidunyamm Sima789 Dün kan sonuccunda şekeri 570 çıkmış doktor ona da bağladı bilmiyorum her saat başı yeni bir şey çıkıyor ortaya 😢
Bebemiz Mavidunyamm başınız sağ olsun çok çok üzüldüm. Şekeri neden o kadar yükselmiş olabilir ? Bir şey söylediler mi ya da ailede şeker hastalığı olan var mı
Mavidunyamm Bebemiz hayır ailede bu kadar kronik şeker hastalığı olan kimse yok. Domuz gribi ağır seyretmiş diyor doktorlar şuan ilk açıklama o
irem4_rc Mavidunyamm Allah rahmet eylesin Allah sabır versin inşallah gerçekten çok zor bi durum Allahım cennetin en güzel köşesine koysun o meleği 🤍
Kalbimde Rabbim sabırlar versin Melek oldu Peygamber efendimize komşu oldu cennet bahçelerinde koş bol bol inşallah Allah sabır versin
Rabianur19 Mavidunyamm geçen yıl 6 aylık yavrumu kaybettim öyle zor ki rabbim dayanma gücü versin peygamber sabrı versin evlat imtihanı çok çetin şüphesiz ama rabbim çok güzel sabrini veriyor geri kalan çocuğuna rabbim sağlık versin inşallah 🥀
Burcak61 Mavidunyamm bilmiyorum ki bizde geçirdik ama çok ağır geçirdik yeni virüsler çok berbat gerçekten
Rabianur19 Bebemiz Allah razı olsun kalbinde doğumsal bir sorun vardı alcapa sendromu açık kalp amaliyati oldu 6 aylıkken kaldiramadi amaliyati amaliyat olmasa da ileri derece kalp yetmezliği vardı öyle de yaşama ihtimali çok zordu