Gamzeli_03 Mavidunyamm canım benim Rabbim sabır versin inşallah ölüm hepimiz için bazen kelimeler tükenir ya işte öyle bir an 😭😩🤲🏻
Mavidunyamm nurkarakass etkafa Smiles Krystal Sedaaaamm Kubrarana Happyka Happyka Edanursoylu gzm_42 yigitinannesiiiii minismom asellmom kızlar Allah razı olsun hepinizden Allah evlatlarimiza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🤲🏻 Yeğenimin cenazesi bugün otopsideydi artık ordan gelecek rapora göre hareket edilecek çünkü yoğun bakımda ne verilmiş gerçekten sarı serum verilmiş mi artık orda belli olur. Rabbim evlatlarimizla sinamasin bizi. Evlat evlat evlat 😢😢😢😢😢😢😢😢😢
minismom Mavidunyamm aynen oyle tabiki yapmak zorundalar.. Rabbim yardımcınız olsun insallah evlatların icin biraz kendini toparlaman lazım cok zor cok acı bisey ama ne desek bos suan stn acınızı yasayın icinize atmayın fazlada dagılmayın size ihtiyacı olan evlatlarınız var
yigitinannesiiiii Mavidunyamm Allahım sabır versin acınızı hafifletsin inşallah😢😢 benimde 4 yaşında yeğenim var ve oğlumdan hiçbir farkı yok bian kendimi sizin yerinizde düşündüm ve kalbim sıkıştı nefes alamadım bu acıyı unutmazsınız belki ama hafifleyecektir zamana bırakın yapabileceğiniz tek şey ne desek boş üzülmeyin bile diyemiyorum 😢😢
Mavidunyamm minismom Serumun içeriğini tam bilmiyorum ama hastanede kan sonucunda yabancı bir ilaca rastlanmadi
Happyka Mavidunyamm benim kızımda 4 yaşında ona bakıyorum şimdi daha küçüktür serum keşke takmasaydi vücudu kaldırmamış olabilir
keyfimin-kahyasi-misin Happyka Serumla alakası yoktur benim oğlum çok hastay daha iki yaşında değil iki serum birden takıldı astım bronsiti vardı . Domuz gribinin etkisi sanırım Allah kismeye yaşatmasın dayanma gücü versin 🥹
Kubrarana Mavidunyamm okurken kalbim sıkıştı resmen 🥺 başınız sağ olsun Rabbim önce anne babasına sonra sizlere sabırlar versin 🤲🏻 çok zor bir acı gerçekten 🤦♀️
Krystal Mavidunyamm başınız sağolsun…son günlerde serum yüzünden ani ölümler çok çıktı.. sarı serum muydu?
nurkarakass Mavidunyamm rabbim cümlemizin evladını korusun inşallah, anasına babasına bağışlasın küçük yavruları. sizin de başınız sağ olsun, yattığı toprak incitmesin güzel tenini 😔 Allah sabır versin ailenize..
nur_bebek34 Mavidunyamm devlet hastanesi mi özel hastane mi gitti. Yoğun bakımlar çok güvensiz . İnsan canı hiçe sayılıyor
FRVP20 Başınız sağolsun ne desekte sizi teseli etmeyecek Rabbım anne babasına sizlere sabır versin cennete giden bir melek 🥺🥺