Esma006 tazecikannee ilk gebeliğim temmuz da doğum inşallah düşüncem kendim için oğlum 5 yaşına gelince tekrar düşünmek ❣️
___Ebruli___ tazecikannee kızım 2018li Mayıs ayında,7 yaşına girecek…şuan 2.gebeliğim 20+3 olacaz ♥️😍🤰🏻
Bglmmrn tazecikannee valla canım benım oğlumda 2 buçuk yaşında bende istiyorum ama aylardır olmuyo artık akışına bıraktım daha dün test yaptım pozitif çıktı kan verdım negatif geç döllenme falan olmazsa adet olursam eğer 3 yaşını doldurunca korunmayı bırakacam
5134 Minigim2727 Alışır inşaallah 🤲 Onunla çok güzel vakit geçireceksin,oyunlar oynayacaksin diyin benim büyük oğlum da öyleydi şimdi birbirlerine o kadar alıştılar Maşaallah arkadaşa ihtiyaç duymuyorlar
Melissayda Kızım 15 ay 17 günlük ikinci kızıma 24+6 haftalık hamileyim 😂 zor olacak ama rabbim yardım eder inşallah büyütürüm ikisini birlikte yakın arkadaşlarım olurlar 😍🧚🏻♀️🧚🏻♀️
teacherandmom_ tazecikannee Haftaya 3. yü doğuruyorum. En büyüğü 3, ortanca 1buçuk yaşında😬 3ü arasındaki yaş farkı aynı😄 Bakalım nasıl olacak ben de merak ediyorum😊
Cnsymn tazecikannee benim ilk çocuğum şuan 3.5 yaşında 4 doğru gidiyor. Şuan hamileyim tabi bazı şey netleşmedi inşallah sağlıklı ilerliyordu tahmini olarak 6 haftalık gebeyim. Ama hep aklımda keşke birazcık daha erken olsaydı var evet zorlanacaktım ama tek büyümicekti o kadar yanlız ki bebeğim
minismom tazecikannee kızım 25 aylık 5+2 de hamileyim bence iyi bi aralık gece kalkmaları hala bitmedigi icin fazla zorlanmam gibi kardesimin kızı 4 yasında gece deliksiz uyudugu icin kardesim rahata erdim bida aynı seyleri yasayamam diyo istemiyo mesela tabi sabır isi fazla rahata alısmadan 2. De aradan cıksın istedim ikisinide buyutunce bakarım keyfime
Ayse71 tazecikannee merhaba cnm 3,5 yaşında oğlum var ve şuan 6 haftalık hamileyim yani bence çocuklar arası ideal yaş 3 veya 4 olmalı benim fikrim bu herkesin fikrine de saygı duyarım ☺️
DuruDefne_mommy tazecikannee kızım 6 yaşına girecek 2.düşünüyoruz.Cok kötü rahatlığa alıştım galiba 😃Artık kardeş istemeye kendisi başladı kızım tek olmuyor çünkü.Aradaki yaş farkına gelicek olursakta tamamen size kalmış bir şey sonuçta hemen olup olmayacağını da bilemezsiniz.Calışan bir anne değilseniz 2.cocuk düşünceniz varsa da yapın gitsin 😃
gezentianne tazecikannee Çok erken bence🥰 4-5 yaş ideal diye düşünüyorum. Bizim araları 5 yaş olacak. 4 de olurmuş ama onun öncesi aaassslaaa😆 Gündüz okula gidiyor kıyafetini giyip cıkarabiliyor tuvalete kendisi gidiyor hem bu zamana kdar cok anılar biriktirdik başbaşa ve şimdi biraz da bebiş özledikkk🥰 Heyecanla bekliyoruz kardeşini🙏
tazecikannee Ya genelde etrafta duyduklarım üst üstte büyütmek daha iyi evet zor ama sonrası rahat diyolar ara vermek rahatlığa alısıyorsun ve zorlanırsın diyenler çok bana üst üst gibi geliyor bakalım hayırlısı
Gizem1504 tazecikannee kızım kardeşi doğduğunda 6.5 yaşında olacak şuan 11 haftalığım 5 yaştan sonrası ideal bence arka arkaya ben cesaret edemezdim
Ozgekiz tazecikannee tam 2 yaş doğumgününe bir hafta kala hamile oldugumu öğrendim. Henüz dogurmadim, yorum yapamıyorum 😊
Aryarin2925 tazecikannee büyük kızım 4 yaşında iken küçük kızım doğdu arada 3 yaş var. Büyüğü okula gidiyordu evde küçüğü ile kalıyordum çok güzeldi.
Hizliveofkeli Oğlum 32 aylık 4 haftalık hamileyim. 40 ay olacak araları. Biraz daha açsaydım arayı sanırım istemezdim. Zaten yaşım da 35. Bikaç sene sonra çok zor olurdu benim için.
HazelSeren tazecikannee 5 yaş var benımkılerınde aralarında ben erken bılerek yapmadım kendımde o cesaretı göremedım büyütmek bakmak heleki belli bi ana kadar ilgi alaka çok önemli onu esirgemek istemedim 14 martta 2 ci sezeryanımı olucam 5 yaş var aralarında
06Pembemavi80 tazecikannee 2 yaş var bizimkilerin arasında. Biri kız biri oğlan. Çok çabuk geçti o telaşın arasında. Zaten küçük bebek vardı ona ek bitane daha olmuş oldu ikisini bir arada büyütmüş gibi olundu. Şimdi iyiler epey toparladilar. Zaten uyku yemek düzeni oturunca rahatliyorsunuz. 🧡 Onlarda kardeş istiyorlar hayırlısı bakalım💛