SerifeG94 SerenAras 26 gün önce Tınaztepe de doğum yaptım 41.500 dü doğum ücreti ama o hafta zam geleceğini söylediler sanırım 51.000 olacak demişlerdi.
SerenAras SerifeG94 ay inanılır gibi değil rakamlar maalesef 😕 2019 yılında oğlumu 3000 ₺ ye doğurmuştum yıllar içindeki artış baya lüks oldu 😔
Gokce35- SerenAras Karataş hastanesi 55 bin lira doktorum özel orası ile anlaşmalı salı günü doğum yaptım
Denizzzz77 Bende İzmir atasaglik hastanesine gidiyorum gebeligimin başından beri. Kemal ugurlbil doktorum şiddetle tavsiyemdir. Stressiz bir süreç bitiriyorum Allah’ın izniyle az kaldı🙏🤲 45 bin TL olmuş 2025 yapacak bişe yok😀🫢
Mervis61 Mrvhrgn ben Gönenç hanıma gidiyorum ve çok memnunum gayet ilgili ve güler yüzlü bi doktor en ufak bi şey de bile mesaj atıp aklımdakini sorabiliyorum çok tatlı bi kadın
Canansrcm gbdl2023 her gittiğimizde farkli doktor oluyo ama hepsi çok güzel ilgileniyorlar her girdiğimde 40 dakka rahat bakılıyo hatta çocuğum ismini bile ne koyacağımı sordular sohbet ediyoruz o derece iyiler
Esrclkk Duygu351 Çok sevindim adınıza bende randevu aldım kendisi oluyo mu acaba yoksa hep asistan mı en büyük çekingem bu aslında
gbdl2023 Canansrcm normal poliklinik o zaman profesör değil demi normal de 5dk bile tutmuyorlar içerde
MommySenna Duygu351 şehir hastanesinde doğumda doktor seçimi gibi bir şey yok değil mi? Normal doğum için acilden gitsek özeldeki gibi doktorumuzu çağırma sistemi olsa keşke
Duygu351 MommySenna ben ilk defa doğum yapacağım için bilmiyorum ama biraz araştırdım acilden giriyormuşuz o gün hangi doktor varsa o geliyormuş gece ise. Gündüz gidersek hepsi hastanede olur diye düşünüyorum 🥹
Duygu351 Esrclkk beni hep asistan muane ediyordu bu gidişimde doktorda odadaydi ve aşırı ilgili bı doktor çok memnun kaldım. Ayda bir gidiyorum ben . İnşallah dogumada yaşam beye denk geliirim
Seda356 Duygu351 bende yaşam beye gidiyorum ama daha bir kere denk geldim doktora evet doktor çok iyi ama denk gelmek çok zor ve asistanlarında bazıları ultrasonu göstermedi bile kendileri baktı geçti . Zaten stresli bir süreç böyle oluncada insan geriliyor
Esrclkk Duygu351 Randevu aldım bende inşallah bana da denk gelir keşke doğumlara kendi girse çok iyi olur