Meslina53 Merhaba Anne adayları. 5şubat sabahında makat geliş sebebiyle sezeryana alındım odaya yerleştim ameliyattan 1saat önce erken alınacağımı ameliyathanenin yoğun olmadığı söylendi bende sevindim çünkü çabuk kavuşmak istiyordum yavruma. Ameliyathane hemşiresi olduğumdan ameliyatta yapılacak işlemleri ezbere biliyordum. Ameliyatımı kendimin istediğim şekilde yönlendirilmesini ve doktorumun anlayışından oldukça memnundum. Öncelikle spinalde kullanılan iğne hiç ama hiç acımadı yanlız iğneden sonra şiddetli boyun ağrısı ve başıma doğru çıkan şiddetli tutulma oldu anestezi doktorum tansiyonumun bir anda çıktığını söyledi iki dk içinde yapılan ağrı kesici bana 2saat gibi geldi hiç farkında değilken oğlumun sesini duydum dikişlerimi estetik dikiş istedim ve güzel yapılmasını istedim ☺️ Bu da mesleğimin cilveleri sohbet muhabbet eşliğinde ameliyatım bitti ve odama çıktım hiç ama hiç ağrım yoktu ama anestezi etkisi bittiğimde dikiş yerime şiddetli bir ağrı girdi kıpırdamak bile istemiyordum. 3saat içinde kendimi topladım ve ilk adımlarımı attım yaklaşık 6saat sonra yürümeye başladım hatta gece hastane merdivenlerinden inip çıktım ☺️ Sabahında taburcu oldum çünkü sadece dikiş yerimde hafif ağrı vardı. Şimdi evimdeyim çok şükür canım oğlumla😍 mis gibi kokuyor ben ise acilen toplanmam lazım sadece dikiş yerim yanıyor. Ama her işimi kendim yapıyorum. Ama size söyleyecek tek önerim var kızlar muhakkak yatmayın bol bol hareketlenin ama ayaklarınıza da iyi bakın bende şiddetli şişme ödem oldu gece nöbetlerimi oturarark geçirdiğim için 😍 uzun oldu kusura bakmayın ♥️