Meltemyk Bat 9 ama hem regl sancısı gibi hemde sağ kaşığımda inanılmaz bi ağrım var böyle olup hamile olan var mı
BebegimVeBenn_ Meltemyk benim adetim 2 gün geçti artımed erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı 5 dakika içinde hemen koyulaştı o markaya yalancı pozitif cıkarıyor diyorlardı süphelendim ertesi gün kan verdim sonuç 1368 çıktı çok şükür hamileyim 🥰🌺
Meltemyk 1oglanannesi artımed 3 tane yaptım 3 ü de çık belirgin di sanırım yalancı pozitif di bi tane erken gebelik yaptım prodoctor onda da yaklaşık birkaç saat sonra çizgi çıktı oda çok zor gözüktü
Rusapolat Meltemyk benimde bat 9 Artimed erken gebelik ve kaset testte silik çıktı bugün kan verdim beta 53 🫶🏻 hiç belirtim de yoktu bel ağrısı hariç birde içime doğdu sanki
1oglanannesi Rusapolat ne güzel bende yarın kan vermeyi düşünüyorum yarın regl günüm testte silik görmüştüm iki gün önce reglimi bekledim kan için hadi hayırlısı 🥰
Rusapolat Sizdenbirii1 takip yapmadım ki. Denedim yapmayı ama hep unutunca saldım. 2-3 günde bir ilişkim oluyordu son adetten sonra. Tutmuş o ara olsa gerek 🫶🏻
Meltemyk BebegimVeBenn_ ay çok sevindim gerçekten umarım bende aynı heyecanı yaşarım korkuyorum artımedden daha testim de kalmadı malesef 😂