Sata göre 7 haftalık aşırı bi şişkinliğim var midem bulanıyor ağzımda kötü bir tat ve kabızım çok fena bunlar normal mi

Gayet normal, 15.haftaya kadar kabızlık yaşadım sonra da demir ilacına başladım yeniden merhaba kabızlık 😅

Jujuu_gcl ayyy kabızlık çok kötü birşey, aç karnına her gün kefir için 1 bardak ve kayısı tüketin çok işe yarıyor bende bu sorunu yaşamıştım bu şekilde çözdüm

Tontis2025 bende 12 haftalığım ancak kefir, kayısı vs ne denediysem işe yaramıyor niyeyse özellikle geceleri aşırı rahatsız ediyor beni 🥲

esnyks evet özellikle geceleri mahvediyor beni ya sabahları mide bulantısı geceleri kabızlık şişkinliği 😣

Jujuu_gcl bende 7 haftalık hamileyim karınm davul gibi bugün bi doktora gidecem kabızlık için belki ilaç falan verir bakalım hele nasıl olacak 🤦🏼‍♀️

Benim Demir hapına başlayana kadar sürekli midem bozulmuş gibiydi şimdi de haptan dolayı tuvalete zor çıkıyorum

O haftalarda çok fena kabızlık ve şişkinlik yaşadım duphalac şurup hamileler kullanabiliyor doktorum verdi ve çok rahatladım o surupla hala ara ara kullanıyorum

Jujuu_gcl 21 haftalıgim halâ kabızım yani ne yaptıysam geçmedi dopchalac diye ilaç yazdı Dr ondan az bi fayda gördüm yani patlamaya geldim.

Anonymouse tam olarak bana da aynısı oldu, tam düzeldi dedim demire başladım hadi tekrar 😂 duphalac bilmem ne hiçbir şey işe yaramadı 23+3üz hala kabızım 😂

AybenYB Ben de öyleyim ekstra bir ilaç kullanmıyorum doktor demir ilacımı değiştirdi o da ishal yaptı üç gün ara verdim bakalım tekrar başlayacağım 😅 işler bi türlü düzelmiyor 😂