dilaradoyan [silindi] adet düzensizliği yapma ihtimali var bünyeden bünyeye değişiyor, bende yapmıştı. Ama yumurtlamayı ne şekilde etkiler bilgim yok
Kvsr46kvsr [silindi] ben iki doğumumdan sonrada taktırmıştım. Herhangi bi problem yaşamadım. Ne düzensizlik oldu ne de hamile kalmamı etkiledi. En rahat korunma yöntemi bana göre
dilaradoyan [silindi] bıraktıktan bir süre sonrasına kadar gebelik oluşmama ihtimali mevcut. Ben bıraktıktan 6ay sonra hamile kaldım örneğin
dilaradoyan Serife2709 yok hayır korunma yöntemlerinin hiçbirinde bildiğim kadarıyla eş onayı istenmiyor tüp bağlatma harici
Serife2709 dilaradoyan bende taktırmak istiyorum ama eşim kabul etmez ondan habersiz yapıcam o yüzden bide cok agrılı mı korkuyorum açıkçası
dilaradoyan Serife2709 niye kabul etmez ki eşiniz. Her ikinizin konforu için de bi yöntem seçeceksiniz sonuçta. Takılışı ağrılı değil bence takıldığı gün regli sancısı gibi bi ağrı yapıyor o da geçiyor zaten
Serife2709 dilaradoyan şuan hamileyim zaten doğumdan sonra taktıracam büyük ihtimalle eşim kendi korunmak istiyor ama oda bi korunma yöntemi degil malesef