Melo_mom1 slnalknt Bizde pazartesi kavusuyoruz insallah 10 Mart aynı gün 38+4 olucaz o gun heyecan korku hepsi bir arada bekliyoruz sabirsizlikla sag salim kucagimiza alalim insallah 🥰
slnalknt Melo_mom1 hoş geldiniz aramıza sağ salim kavuşalım inşallah birbirimize dua edelim Allah yar yardımcımız olsun doğumdan sonra burada toplanalım güzel haberlerle🥰
slnalknt Yenigebes Kayra48 Semabadeinci kbsoysal Melo_mom1 ayyyy nasılsınız neler yapıyorsunuz ben hâlâ çok heyecanlıyım inanamıyorum 🥹 Aynil710
slnalknt Aynil710 yani çalıştığı yer hangi bakanlığa bağlıysa o bakanlığa başvuru yapılıyor diye biliyorum e devletten
Merveyzcc slnalknt Ayyy hayırlı olsun bizde 12mart için tarih aldık 38+2 oluyoruz 🤰🏻 Sağlıkla kolaylıkla kavuşalım hepimiz inşallah 🥲
slnalknt Merveyzcc sizin de hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize birbirimize bol bol dua edelim🥹
Semabadeinci Benim bebiş biraz küçük 2300 kilomuz şuan rabbim sağlıkla kolaylıkla dogurmayi nasip etsin hepimize 38 2 olcak inşallah ozmaana kadar biraz daha kilo alır
slnalknt Semabadeinci aminn sıkmayın canınızı sonrasında da kilo alır inşallah sağlıklı olsunlar da 🙏🏻
Yenigebes slnalknt bende 10 mart ilk gebelik ilk sezeryan kendi isteğimle tedirginim heyecanlıyım her şeyi aldım sayılır hemen hemen
slnalknt Yenigebes çok varmış 10 Mart 🥰 birbirimize dua edelim doğumdan sonra burada buluşalım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim hepimize🥹
Kayra48 slnalknt 15 Haziran 😍 bir oğlum var kızım olacak Allahın izniyle 🙏 sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah ❤️