Elvinsu Kızlar 6.1 haftalık hamileyim ilk oğlumda nezaman başlamıştı hatırlamıyorum ama çok fenaydı başımı kaldıramıyordum acaba yıne olurmu aynısı merak ediyorum sizlerinki nezaman başladı 😇
TeacherS Elvinsu inşallah başlamaz 😬 ikinci gebeliğim de bulantı ve yanmam daha fazla ve uzun sürdü şuan 21 haftalığım hala skntıdayım 7 de başlamıştı
tahamommy Elvinsu 8. Haftada 1 gün mide bulantısıyla uyandım o günden beri bulanıyor ama kusmuyorum sadece bulanıyor 🥲 her bünyede farklı olabildiği gibi her hamilelikte de farklı oluyor belki sizin bunda bulanmaz başlıcak diye beklerseniz gelir zaten 🫠
Mucize0 Elvinsu Bende 6 haftalık hamileyim bulantım yok şuan kuzum😊 Bebeğini ultrasonda görebildin mi acaba ?
Mel-da3 Elvinsu ilk gebeliğimde 5. Haftalarda başladı. Şuan 9. Haftama girmek üzereyim su dahi içemiyorum. 7yi bitirmek üzereyken başladı. Umarım sizde olmaz çok zor☹️
Hizliveofkeli İlk gebeliğimde yanlış hatırlamıyorsam 5+ da başlamıştı. Tabi başlarda hafif alttan bi bulantı.
Tugba2794 Elvinsu 6. Haftada baslayıp 17. Haftaya kadar cok şiddetlıydı ilaclara rağmen🤷🏼♀️ Haftadan sonra minimumdu