Yzc_asli Kızlar selam 22+4 haftalığım boyum var zayıfta değilim 172yim 82 kg oldum. Hamile kalmadan önce de karnım aynı böyleydi hamile gibi değil kilolu duruyorum 🥹 nerdeyse 6 aylık olduu bu bebiş ne zaman kendini belli eder
BebegimVeBenn_ Yzc_asli bende aynı kiloyla hamile kalmıstım karnım çıkmıyor diye üzülüyordum 6 aydan sonra karnım hızla büyümeye ve yuvarlanmaya baslamıstı 🥰🌺
gezentianne Yzc_asli ayy ben de artık karnım çıksın da kilolu değil hamile durayım diyordummm😃 27 oldum cok sükür artk hamiş karnı oldu..Yayvan benm bir de 🙈
Eelliiff1234 Yzc_asli bende 170 70 le hamile kaldım karnım bu sefer küçük ve sivri herkes erkek bebek karnı gibi duruyo diyo kızım olucak ama bide hiç yukarı çıkmadı aşağıda hep ilk gebeliğimde göğsümün altıda doluydu bu sefer boş sadece aşağıda şişlik var 😃
KumpirsMom Yzc_asli yemiş yemişte göbeklenmiş gibi değil mi ay çok kötü ya benimde öyle sinirimi bozuyor 🤣🤣 21 haftanın içindeyiz bakalım ne zaman şekillenecek 🤣
irem4_rc Yzc_asli ay benim de öyle şimdi 8 aylık hamileyim 2 aydır falan baya çıktı göbeğim hamile duruyorum 4. 5. Ayda falan kilodan sanki göbeğim varmış gibi duruyodu
tbmn Yzc_asli Bebek yeni yeni kilo almaya başlayacak inşallah bekleyin b Görün 😀 benim de öyleydi sonra göbeğim top gibi oldu 😂