dmngrkm Mervisnese 22+5 teyiz oğlumla. Kilo alıyoruz bol bol 🤪. Öğretmenim ve branşım gereği sürekli ayakta ders anlatıyorum o yüzden bel ağrımız çok fazla oluyor. Sizler nasılsınız 💐💐
hunilimom Mervisnese sağ kalça ağrısı dışında bir sıkıntım yok şükür iştahım açıldı sanırım bol bol kilo alicam 23+4 bizde
Mervisnese dmngrkm kaşık ağrısı ve yarim saatte bi tuvalete gitme dışında ıyiyim normal mi bilmiyorum sürekli bi baskı girsin var
Secilozde Benimde 24+3 hastanede çalışıyorum ve hep otuyorum bu çok yoruyo beni bacaklarım şişti hep😖 birde 2 haftadır sağ kaburgamda batma hissi var otururken çok daha kötü oluyor sizde de böyle bişey olmuş muydu? Nasıl geçer acaba bu ağrı 🤔
Mervisnese Secilozde ben 23 haftalik oldum bnimse solda batma oluyo bebekten oluyomus benim sadece kaşık agrım var birde yarim saatte bi tuvalete gitme dışında ıyiyim baskı hissediyorum sürekli normal mi bilmiyorum
Tubademir85 Mervisnese 23+5 olduk elhamdülillah 🙏saglıgım ıyı şükür sadece hızlı kılo alıyorum 83 oldum daha yolun yarısında 🙈yarın sağlıklı beslenme uzmsnına gidiyorum randevu aldım bu gidişe dur demem gerek, 😂😂