sendekimsinnn biz korunmayı bırakmaya da anlık karar vermiştik yani öncesinde uzun uzun oturup ne zaman denesek diye konuşmadıkta. Borçlarımız vardı biraz elimiz rahatlasın diyorduk sadece zaten 3 aylık evliydik bunu konuşurkende. Ben sadece hangi zamanlarda hamile kalmak daha olası onu araştırmıştım ama en yüksek ihtimalli günde denemedik bile. Sadece iki kere denemiştik. Sonrasında planlı diye benim bi kan verme sürecim oldu bir süre bekledikten sonra. Başta negatifi gördük. Ultrasonla da baktırdım çalıştığım yerde gebelik oluşmamış adet olursun demişti dr. Zaten gecikme de yoktu adetimin başlaması gereken ilk gün baktırmıştım. 8 gün gecikme oldu ve idrarda çok net hamile olduğumu öğrendim. Kan verdim aynı gün 650 geldi. Ama hanımlarında yazdığı gibi biraz kafayı ve bedeni rahat bırakmak gerekiyormuş. Mesela ortalama 10 12 günde kanda belirti verir dedikleri için ben hemen o gün kadar geçince kan verdim ettim birkaç gün üzüldüm hatta. İlk denemede olmayabilir neden üzülüyorum ki diyordum ama yine de kendime sözüm pek geçmedi. O başlardaki adet olacak gibi ağrı da hiç geçmeyince ben ağrıdan dolayı tamam artık adet olurum dedim böyle biraz salmıştım. 8 gün olamayınca da ona ayrı stres yapmaya başlayacaktım ki tam zamanında öğrendim şükür. İlkinde mi ikinciden mi oldu onu da bilmiyorum açıkcası ama bizde çok uğraşmadık Allaha şükür