busrasahin-_- Kızlar demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz doktorunuz ne önerdi ben laktofe stick kullanıyorum ama en son ki tahlillerimde epey düşük çıktı demir oranım
Susenasu busrasahin-_- ben de laktofe kullanıyorum diğerleri bulantı kusma yaptığı için kullanamadım ancak değerim yükselmemiş 3.paketi kullandığım halde
Newmomdml busrasahin-_- ferramat kullaniyorum ben bence en iyisi diger kullandigim iron yazan takviyeler bende pek arttirmadi
busrasahin-_- Susenasu benim doktorumda onu verdi 3 aydır bende onu kullanıyorum ama sanırım bir faydası olmuyor doktoruma danıştım ama daha geri dönüş olmadı bekliyorum
Susenasu busrasahin-_- bir ay daha laktofe deneyip ekstra siyah tahin ve diğer besinlerle destekleme kararı aldık bizde umarım yükselir diğer demir ilaçlarını kullanamıyorum:(
busrasahin-_- aleynaozalpp14 20lerde çıktı ya normal deger 33 -193 aralığında olmalıymış laktofestick kullanmaya basladıktan sonra neredeyse böyle düşmüş onun öncesinde 60lardaydı
Selviylmz busrasahin-_- akşamları yatmadan önce sidefer kullanıyorum sabahları da ferro sanol kullanıyorum. İkisini de yemeklerden 2-3 saat önce aç karnına kullanıyorum. Değerlerim düşüktü şuan gayet iyi. Aaa bide ilaç harici dut kurusu kullanıyorum doğal demir ilacı
ctctct busrasahin-_- feramat kullanıyorum sabah aç karna mümkünse c vitaminiyle birlikte kullanınca çok etkili oluyor. Birde günlük 2 kaşık üzüm pekmezine birkaç damla limon sıkıp içiyorum
kubra0209 busrasahin-_- demir bisglisinat vitamin c formatında kullanıyorum bir ay geçtikten sonra bile değerler fark ediyor
Susenasu busrasahin-_- kaç haftalıksınız bebek kullanmaya başladığı için düşebiliyormuş ama takviye aldığımız için bu kadar düşmemesi gerekir tabi