Meliikeee Bu resimlerde 9 haftalık vajinal ultrason ile bakildi cinsiyet tahminlerinizi alabilirmiyim ☺️
Mucize0 anneysem1201 Ayy canim valla seninkide kız gibi geldi 😊😊 Ikinizde sonucu cok merak ettim şimdiden 🩷🩷
anneysem1201 Mucize0 benim ilki kız değişsin istiyorum%90 erkek dedi Dr bugün tekrar gittik göstermedi 🥲
Deryz Mucize0  banada bakarmısınıııııızzzzz🥰🥰🥰🥰  7 haftalık karından görüntü
Mucize0 anneysem1201 Hadiii yaa inşallah ben yanılırım da Erkek olur 🩵 Rabbim gönlüne göre versin caniim
Mucize0 anneysem1201 Yok canim ilk keseden sonra bebeği ve kalp atışını ne zaman görüp duymuştun onu sormak istedim. Ben 6. Haftayim kese var bebek yok o yüzden biraz panikliyorumda
Mucize0 Annem_anne12 ayyy bu erkek sankii bende böyle tahminlerimi söylüyorum kizlar valla içimden geçeniii 😊😊 çok severim cinsiyet tahmin etmeyiii🩵🩷
Annem_anne12 Mucize0 kızmı erkek mi çok heyecan yaptım şuanda 😂 başta kız yazıyor anlayamadım heycandan heralde😂😂
Annem_anne12 Mucize0 ay inşallah ben kız gibi hissediyorum 2 yaşında bi tane kızım var belirtileri aynı kız hissediyorum ama inşallah erkek olur tabi sağlıklı olsun rabbim kucağımıza almayı nasip etsin evlat evlattır 😍
Mucize0 Annem_anne12 Amiin canım rabbim iki duyguyu da tattırsın inşallah sana. Keseden sonra bebeği kaçıncı haftada gördün acaba ben 6. haftaligim kese var bebek henüz yok biraz korkmaya başladım da
Annem_anne12 Mucize0 amin Allah razı olsun 7 haftalıktı ama korkma bazen olabiliyor 1 hafta sonra yine gitmeni tavsiye ederim