A_4 38 e kadar sancı açılma olmayıp bir anda açılması olup doğuran varmı daha bebek de kanala yerlesmemiş tedirgin olmaya başladım artık ağrılarım var dayanamıyorum artık
yeni_anne2 A_4 37 hafta da birden sancı ağrı olmadan suyum geldi ama bebegim tersti benim dönmemiştti sezeryan oldum suyumun gelmesiyle açılmam da olmuştu hatta hemenn
yeni_anne2 A_4 maalesef galıba öyle benım hiç dönmedi ama hep hamileliğimin başından beri hep tersti zatenn
A_4 yeni_anne2 Bende 38 haftalık oldum hala dönmedi sancı da cikmiyo açıklıkta yok kendi sancimla doğurmak istiyorum suni sancidan çok korkuyorum
yeni_anne2 A_4 benım bir gün öncesinde de kontrolüm vardı birde herşey normaldi sıfır sancı nst de ertesi gün akşamına suyum geldi işte garip bir şekilde açılmam da olmuştu hatta
yeni_anne2 seyma0661 hemenn hastaneye gittim hastane yakındı zatenn 1 saat olmadı kan vs aldılar taĥliler cıkar cıkmaz aldılar o esnada da nst bağlıydım zatenn
seyma0661 yeni_anne2 ya bende doktorumun olmadığı bi an suyum vs gelir diye korkuyorum :( sancılar minik minik başladı 39+3e kadar bekler mi bilmiyorum 🥲 gündüz haftaiçi olursa sıkıntı yok da akşam olursa büyük sıkıntı
yeni_anne2 seyma0661 benim akşam olmuştu galiba en büyük şansım da doktorumun o gece nöbetçi olmasıydı hakınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲