Minnakpopus yeni_anne2 benim ilk gebeliğimde çok uzun sürmemişti ya 1 hafta falandı. Kırkım çıktığı günde regli olmuştum zaten
AslanBebeginAnnesi yeni_anne2 benim 35 gün sürmüştü canım. İlk 7 gün adet kanaması gibi çok yoğundu ama kalan 28 gün leke şeklinde kahverengi gelmişti hep. Ne zaman bitecek bu kahverengi akıntı diyordum hatta 😂
deletedmom43191 yeni_anne2 ilk dogumda 57 günde temizlendim ikincide ilk 4 gün kanama oldu bu doğumda bilmiyorum
yeni_anne2 Minnakpopus benimde 18 gün oldu bir iki gün öncesinde vardı ama artık baya azalmış sanki illa 40 gün olması gerekmiyor sanırım benimde ilk bu
yeni_anne2 fatsfats-92 benim kadın doğum doktorum artarsa kanaman gell dedi birde kahverengi dönmeyip kıpkırmızı devam ederse sizinn kahverengi mi
Minnakpopus yeni_anne2 illa 40 gün diye ni şart yok canım. Sadece azalma olmazsa artarsa yada sürekli kırmızı devam ederse bi dr a görün
fatsfats-92 yeni_anne2 İlk günler gibi yoğun değil ama devam ediyor kahverengi genelde ama bazen yorulduğum da artıyor
yeni_anne2 Minnakpopus evettt doktorum da öyle söyledi çok şükür öyle bir şey olmadı kırmızılık Bayadır gitti zatenn teşekkürler 🤲🌸
yeni_anne2 DENIZ_55 benn de depend kullandım ilk günler eve geldim zamann yoğun oldugu icin sonrasında aynı şekilde ped takmaya başladım yoğundu benim peder yetersiz kalırdı