brtg Sol kasık agrisi 5 haftaligim hiç böyle olmamişti özür dileyerek tuvaletini tutarsin yapinca agri girer ya ayni o şekil😪
Ardennnnn brtg genelde ilk haftalarda böyle şeyler oluyo canım ama yinede bı idrar verip doktora görünsün iyi olur 💕
Ebruaselliya Bazen normal ama bazen enfeksiyon yapiyor canim saglik ocagina gidip idrar ver baksinlar enfeksiyona
brtg Ebruaselliya kanda bakiyor sadece idrar yapmiyolarmiş kanda ver dedi 13ünde doktora gidicem kismetse ama simdi iyiyim cok sukur🥰
brtg Ardennnnn devam etseydi agri gidicektim hafif var şimdilik devam ederse acile gidicem kadin dogumada 13unde gidicem kismetse
Ardennnnn brtg git git canım ee bişi kalmamış randevuna zaten Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insAllah 💕
melike_akdag Benimde hep oldu hatta öyle anlamıştım sıcak tut ve doktorun dediği çok fazla su iç yoksa enfeksiyon çıkıyor ve fazla eğilme kendini zorlama bebek yerleşiyor
brtg melike_akdag tutuyorum çok suda iciyorum neden böyle oldu bilmiyorum birden oldu ama gecti çok şükür bebek yerleşiyor ondan oluyor dediler