duygusuz__01917722 Kızlar öncelikle merhaba biraz uzun olacak şimdiden özür dilerim yaklaşık iki senedir evliyim hiç korunmadık ama ne yazık ki bu çocuğumuz olmadı sonra biz karar verdik özel bir hastaneye gittik ve ben de polistik Over olduğunu söyledi doktor kilo vermen gerek dedi yumurtam büyümüyor dedi neyse bana hap verdi işte folik asit Ve şeker hapı falan verdi şekerim yok ama hani kilo vermem için verdi bir de guatr ilacı verdi ne alaka bilmiyorum ama İki kere gittim âdetin ikinci günü üçüncü günü alttan muayene etti ve sonra dedi ki yumurtam dedi bu hafta büyürse çatlatalım dedi ve biz gittik yumurtam büyümemiş 9mm olarak aynı kalmış ve eşimle de sperm yeterli sperm hareketsiz %70 bize şey dedi belki yumurtanın çatlamış olabilir siz bu sürede sık sık ilişkiye girin adet olursan ikinci üçüncü günü tekrar gel adet olmazsan da test yap falan dedi gecikme olursa dedi ben en son 2 Şubat‘ta adet oldum 7 Şubat‘ta bitti hani adet olsam gideceğim ama adet olmadım test de yapmak istemiyorum hani sürekli yoruldum şu an evde de zaten test çubuğuğum yok çünkü sürekli yaptıkça o boş negatifi gördükçe piskolojim altüst oluyor sonuçta iki senelik evliyim ve iki senedir istiyorum herneyse bu doktor öyle dedikten sonra biz sık sık ilişkiye girmeye başladık adetime daha 15 gün vardı aşırı derecede adet olacakmışım gibi bir ağrı saplandı böyle en fazla 5 dakika ağrıdı böyle ama benden ter falan indirdi herneyse ondan sonra bayağı bir ağrımadı ama beyaz akıntı geldi böyle şeffaf daha sonra yaklaşık şu on gündür yine ağrım var aynı adet olacakmışım gibi ve beyaz akıntı da geliyor bir türlü anlamadım hani hamile olsam böyle belirtiler verir mi diyom sonra diyorum ki bu ilaçlarla falan hamile kaldığımı zannetmiyorum diyorum kendi kendime ama doktor eşime de ilaç verdi yazdı o da kullanıyordu diyorum bir ay içinde bu ilaçlar bu kadar etkisini gösterecek bir ilaçlar değil diyorum kendi kendime sonra diyorum ki Allah büyük belki de böyle bir şey var diyorum ya da kendi kendime kafamda kurduğum için adet olamıyorum gecikiyor ama olamasam bile hafif bir leke gelir hiç leke gelmiyor sadece ağrı var sadece beyaz akıntı geliyor aynı adet olacakmışım gibi bir ağrım var başka bir şey yok test çubuğu alıp yapmak evet istiyorum ama eşim şu anda yanımda değil çalışmaya gitti iki gün önce ben aldırmadım aklıma hiç böyle gelmedi Hani ben artık hani olmaz olmaz diye kendimi bu kadar alıştırmışsın ki iki senedir olmayınca umursamamazlık yapıyordum şimdi adet olduğum günden sayarsak 34 gün olmuş eğer adet bitişine sayarsak da 28 gün olmuş ben Bir türlü anlayamadım
mucizemom8 duygusuz__01917722 adet gününüzden sayınca 34 gün olmuş aslın da varsa test de çıkar bende 35 gün öğrenmiştim test de bunlar gebelik belitirisi de olabilir test yapın adetin başlangıç gününde sayacaksiniz sızın de 34 gün olmuş 😇
duygusuz__01917722 1ErkekkkAnnesi Şimdi benim adetim düzensiz ama hiç 30’un üstüne çıkmazdı adet olduğum günden Bu yana 34 gün olmuş yani dört gün beş gün illa yine gecikmiş
Tazeanne2016 Eğer düzenli adet gören birisiysen ve günün geçtiyse hamilelik olabilir ama pcos lar da adet düzensiz oluyor genel de onu da yazarsan daha net cevaplar alabilirsin , birde evet ne zaman kafan rahatlarsa o zaman daha kolay hamile kalınıyor
duygusuz__01917722 Tazeanne2016 Şimdi adetim düzensiz ama atıyorum 30 günün üstüne çıkmazdı şu an ben adet olduğum günler hesap ediyorum 34 gün olmuş eğer adet bittikten sonra hesap edersem 28 gün olmuş adetim evet düzenli değil ama 30’un üstüne de çıkmazdı bilmiyorum çok kafam karıştı ya
duygusuz__01917722 Tazeanne2016 Ben şöyle düşünüyorum kafam çok şapmıştım bebek durumunu hiç düşünmüyordum böyle hamilelik ile ilgili kafamdan çıkarmıştım acaba diyorum o gün kafamda çıkardığım için mi diyom stresten uzak durduğum için olabilir mi
mrp2023 duygusuz__01917722 1 senelik düzenli ilişkiye rağmen olmuyorsa genelde istiyorlar onu bi çektirin derim
duygusuz__01917722 Bir de çok fazla idrarım geliyor tamam önceden de gelirdi ama bu kadar değildi bir günde 10 × 15 kere gittiğimi biliyorum yani sözüm sizden öte özür diliyorum sürekli gazım oluyor ishal olmuşsun gibi ben de ilk defa böyle şeyler oluyor o yüzden sizlere soruyorum abla olarak gördüğümden henüz yaşım daha 22 benim belki benle yaşıtsınız belki büyüksünüz bilmediğim için soruyorum çok özür dilerim ben köy yerinde oturuyorum Ted çubuğu almayın imkanım yok şu anda tek başımayım eşim çalışmaya gitti Anca 10:15 gün sonra aldırabilirim o zaman eşim gelecek ama bilmiyorum içimde bir değişik his var ya
Yilmazxxx duygusuz__01917722 adet tarihine daha çok varken söylediğiniz şekilde ağrılar ve akıntılar olmustu bende de gebelik belirtisiymis meğer . Boş yere umut vermek istemem. Ama zaten test yapmadan gerçeği öğrenemeyeceksiniz. Bende polikistik over hastasıyım ve hamile kalana kadar geçen süreçte kaç sahte hamilelik belirtisi yaşadım sayamam inanın. Hiç bir sebep yokken midem dahi bulanmisti o kadar . Ama kesinlikle hamile kalamiyorum sonraki ay tüp bebek için doktora gideceğim derken meğer hamileymişim.