Minik_04 İlk defa ovulasyon testi alip denedim ama hic cizgi cikmadi ama takvimde bugun gebelik şansi orta olarak gozukuyo kafam karıştı
Beyzanur_12 Merhabalar Sıvı alımına dıkkat ederek yaptınızmı acaba ? Ayrıca Takvımlerde bıze sunulan yumurtlama gunlerı ıle aynı olmayabılıyor hergun aynı saate ve sıvı alımına dıkkat ederek yaparsakız mutlaka yumurtlama tarıhını buluraunuz 🥰
Minik_04 Beyzanur_12 tesekkurler orucluyum yani en son sabah 5 te su içmiştim bide sun ikinci cizgi belirdi gibi
Beyzanur_12 Minik_04 Rica ederim🥰 sanırım ovulasyon testiniz lanoquick bende aynısını kullanıyorum harıka Devam edın ancak Şöyle bastada soyledıgım gıbı sıvı alımınızı soyke ayarlayabılırsınız ıftar yaptıktan sonra 1 bardak su yalnızca ıcıp 2 saat sıvı alımını yapmayın daha sınra 2 saatın sonunda testı yapın dogru sınuc alacaksınızdır 🥰🦋 İnşaAllah Kısmetlı gelır de bebısınıze kavusursunuz
Cicekbahcesi12 Minik_04 ben slip olan ovulasyon testi kullaniyorum bu kaset testlerde gorunum nasil oluyor tam bilmiyorum ama henüz yumurtlama yok her gun ayni saatte 2 saat once sivi alimini keserek yapmaya devam edin bir de unutmadan gunun ilk idrari ile yapmayin 😍
Minik_04 Beyzanur_12 amin insallah rabbim hepimize hayırlı haberi almayı nasip etsin🥺🥰dediğinizi yapicam peki bugun iftardan sonra da deniyeyim mi
Beyzanur_12 Minik_04 Aminn 🥰🦋🤲🏻 Yani içiniz rahat olsun istersenşz yapabıöırsınız amcam bence belırlı bı saatınız olsun heo o saatte yapın cunku saatle bıle fark edebılıyor ınsallah hep o daatte yaparsanız denk geleceksınızdır 🦋🥰
Minik_04 Beyzanur_12 tmm yardimci olduğun icin tesekkur ederim o zmn yarin yapayim yeniden ayni saatte inşallah etkisini görürüm 🥰🤲
Beyzanur_12 Minik_04 Rica ederim Ne demek 🥰🐞 Aynen bırde her ay aynı gunlerde gumurtlamayız ben gecen ay adetımın ılk gununden sayınxa 13. Yumurtlamıstım bu ay ıste yıne adetın ılk gunu ıle bırlıkte 9. Gunnyanı bıttıkten sonrakı 3. Gunde gordjm tatlım ınsallah Sende en guzel vakıtte bulursun 🫶🏻🤲🏻
Minik_04 Beyzanur_12 💕🌸benimkide bu ay 8 gün oldu bugun sondu takvime gore ama bu testler beni çok strese sokuyo takvimlerde öyle 🥺bide ben sana yarin yapicam dedim ama yaptim yine testi dayanamadim😭